09 / 05 / 2024

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Peki, Feramus Yancı ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen her şey...

NE ZAMAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU?

Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı pozisyonda çalışmalarına devam eden başarılı iş insanı Feramus Yancı, 2021 yılı itibari ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürüyor.

AVRUPA YATIRIM HOLDİNG HAKKINDA

Yenilikçi, sürdürülebilir, değer odaklı ve sorumlu yaklaşımıyla güçlü büyüme potansiyeline sahip sektörlerde yatırımlar gerçekleştiren Avrupa Yatırım Holding, organik ve inorganik olarak büyümesini devam ediyor.

Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli liderliğinde 2014 senesinde sağlık sektörüyle faaliyetlerine başlayan Avrupa Yatırım Holding, orta vadede yatırımlarına sağlık, enerji, inşaat, yazılım gibi stratejik alanlarda yatırım yapmayı ve hızlı bir şekilde büyümeyi amaçlıyor.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Türkiye’nin en değerli yatırım şirketlerinden biri olmayı amaçlayan Avrupa Yatırım Holding, hastalara misafir odaklı yaklaşımı, deneyimli hekim kadrosu ve disiplinli bir şekilde çalışmayı bir araya getirerek, hastalarından aldığı değerle büyümesine devam eden, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetinin öncüsü olmayı, tevazu, üstün nitelikli, topluma yakınlık, bireye saygı ve toplumsal sorumluluk bilinci ile beraber kurumsal yönetimi gerçekleştirmeyi esas alıyor.

Avrupa Yatırım Holding, daha pek çok bireye ulaşarak Türkiye’de ve yurt dışında öncü alanlarda faaliyet göstermeye, analizlere dayalı istikrarlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisini seçiyor.

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?


Geri Dön