Proje Güncel

Ferce Bahçeşehir'de 120 ay vade sıfır faiz avantajı!

Fırat Life Style, Üstün İnşaat Yapı, BCM İnşaat ortaklığıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de hayata geçirilen Ferce Bahçeşehir projesinde 120 ay vade sıfır faiz avantajı devam ediyor.

Ferce Bahçeşehir projesi, Fırat Fırat Life Style, Üstün İnşaat Yapı, BCM İnşaat  ortaklığıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de yükseliyor. Ferce Bahçeşehir projesinde 120 ay vade sıfır faiz avantajıyla satışlar devam ediyor.

2 bin 482 konutun yer aldığı Ferce Bahçeşehir projesinde konutların yanı sıra 17 adet ticari ünite de bulunuyor. Proje Fırat Life Style, Üstün İnşaat Yapı, BCM İnşaat ortaklığı ile hayata geçiriliyor.

Life Style, Üstün Yapı İnşaat ve Bcm İnşaat gibi sektör devlerinin ortaklığı ile inşa edilen Ferce Bahçeşehir, toplamda 68 bin 200 metreakare proje alanına ve 395 bin inşaat alanına sahip.

Projede 15 blok, 2482 konut ve 17 ticari alan yer alıyor. Her blokta fonksiyonel 2+1 ve konforlu 3+1 olmak üzere iki farklı konut tipi bulunuyor. 

Ferce Bahçeşehir projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların alanları 105 metrekareden başlıyor. Teslimleri 36 ay sonra yapılacak olan dev proje sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

120 AY VADE SIFIR FAİZ AVANTAJI1

Ferce Bahçeşehir projesinde yer alan konutlar için 0 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 2 oda 1 salon konutlar için aylık taksit ödemesi 59 bin TL olarak açıklanırken, 3 oda 1 salon konutların aylık taksit tutarları ise 89 bin TL olarak açıklandı.

Ferce Bahçeşehir, Avrupa Yakası'nın en gözde bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de konumlanıyor. Bu bölge iş ve ticaret merkezi olarak da dikkat çekiyor.

Modern bir semt olan Bahçeşehir, kültür ve eğlence merkezleriyle de öne çıkıyor. Ferce Bahçeşehir, çeşitli üniversitelere, prestijli alışveriş merkezlerine ve sağlık kuruluşlarına komşu konumu ile dikkatleri çekiyor.

SOSYAL ALANLAR NELER?

Ferce Bahçeşehir projesinde soayal alan olarak; Basketbol sahası, tenis kortu, futbol sahası, yürüyüş yolları, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası bulunuyor. 

Web: https://fercebahcesehir.com
Telefon: 0212 995 0 212

Ferce Bahçeşehir’de 59 bin TL sabit taksitle 2 oda 1 salon! 2 bin 482 konutluk yeni proje!

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?