04 / 05 / 2024

Ferdi Akkaya Aksu Projeleri'ni tanıttı!

Ferdi Akkaya Aksu Projeleri'ni tanıttı!

AK Parti'den Aksu Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Harita Mühendisi Ferdi Akkaya, Antalya' daki Aksu ile ilgili hizmet ve de vizyon projelerini basın toplantısıyla anlattı.



Ferdi Akkaya, "Uçuk ve hayal ürünü değil karın doyuran projelerle hizmet edeceğiz" dedi Akkaya, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda yaptığı açıklamada Aksu'da uçuk projelerin değil, karın doyuran projelerin olması gerektiğini söyledi. Vizyon ve hizmet projelerini sıralayan Ferdi Akkaya, "Antalya'da doğup büyüyen bir vatandaş olarak Aksu ve Antalya ile ilgili projelerimiz var. Bu projelerimizi Ak Parti gibi vizyoner, hedef odaklı, toplumun her kesimini kucaklayan bir siyasi parti ile gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum" dedi Vizyon sahibi yönetici Akaya, "Aksu'muz ve Antalya'mız AK Parti tarafından yönetilmeyi hak ediyor. 

Aksu ilçesinin de artık kabuğunu kırması gerekiyor. Expo 2016 Botanik Çiçek ve Çocuk fuarı gibi önemli bir organizasyondan, Aksu ilçemizin en çok nasıl faydalanacağı konusu ana konumuzdur. Bu bilinç halk tarafından dile getirilse de bazı yöneticilerin bu gerçeği dillendirmemesi üzüntü vericidir. Aksu'nun proje üreten ürettiği projeyi uygulayabilen ve kontrol mekanizmasını sağlayabilecek vizyon sahibi bir belediye başkanına ihtiyacı vardır. Biz bu yönetime talibiz" diye konuştu. 


Mülkiyet sorunu giderilecek Projelerin yer aldığı "www.ferdiakkaya.com" internet sitesinin açılışını basın toplantısının başlangıcıyla aynı anda yapan Harita Mühendisi Ferdi Akkaya, "Projelerimizi web sitemizde şu an yaptığımız toplantıyla birlikte aktif hale getirerek tüm dünyaya duyurmuş bulunuyoruz. l/binlik ve 1/25 binlik imar planları halkın görüşleri alınarak yeniden revize edilmesi sağlanacak. Aksu altyapı haritası ve altyapı planları Aksu Projesi'nin temeli olacak. Aksu merkez çarşı imar planı esnafın gelirini arttıracak şekilde modernize edilecek. Çalkaya Bölgesi mülkiyet sorunları giderilerek imar planı revize edilip, inşaat ve proje uygulamalarına hazır hale getirilecek. 2B Sorunu üzerine alternatif çözüm projelerimiz TBMM'nin onayına sunulacak" dedi. 


Antalya İleri


Geri Dön