23 / 05 / 2024

Ferdi Akkaya aksu

Ferdi Akkaya aksu

AK Parti'den Aksu Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Harita Mühendisi Ferdi Akkaya, Antalya' daki Aksu ile ilgili hizmet ve de vizyon projelerini basın toplantısıyla anlattı.

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Deniz Akkaya Bebek'teki evine 1 milyon 50 bin dolar harcadı!

Yeniden bir araya geldiği sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni bir hayata başlıyor. Sevgilisi Murat Varol’dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı.

Deniz Akkaya Boğaz'daki yeni evine taşındı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya Bebek'teki yeni evine 3 milyon lira ödedi!

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya yeni evi için masraftan kaçınmadı.

Deniz Akkaya, Boğaz'daki evi için 3 milyon TL harcadı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya 1 milyon 50 bin dolara Bebek'ten ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya Boğaz'dan 1 milyon 50 bin dolara daire aldı!

Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi. Ünlü sunucu, böylece tüm yatırımını da yeni evine harcamış oldu.

Deniz Akkaya, Cem Yılmaz'ın aidat şikayetini eleştirdi!

Deniz Akkaya, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın 14 bin TL'lik aidat ödemesini eleştirdi: “Ben özel bir uçak alırım. Her hafta başka yerde tatil yaparım. Bir mülke bu kadar para vermek bana absürd geliyor.”

Burcu Esmersoy, Tuna Aksu'nun evine taşındı!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, yaz başından beri birliktelik yaşadığı sevgilisi Tuna Aksu’nun Nişantaşı'ndaki evine taşındı.

Antalya'da Meydan-Aksu raylı sistemi projesinin temeli atıldı!

Antalya'da ANFAŞ, Kadriye ve Serik katlı kavşakları trafiğe açılırken, Meydan-Aksu raylı sistemi ile Kundu ve Belek arasını 4 dakikaya düşürecek turizm yolunun temeli de atıldı

Antalya Aksu'nun imar planı çözüm aşamasında!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse ile Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu seçim çalışmalarını Aksu’da sürdürdü. Köse, Güzelyurt Mahallesi için de hummalı bir çalışmanın devam ettiğini söyledi.

Sezen Aksu Üsküdar'daki evi için ifade verdi!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde ifade verdi. Soruşturma kapsamında Sezen Aksu'nun evinde yaptığı tadilatla ilgili olduğu iddia edildi.

Ferdi Akkaya aksu Haberi

Ferdi Akkaya aksu

Ferdi Akkaya, "Uçuk ve hayal ürünü değil karın doyuran projelerle hizmet edeceğiz" dedi Akkaya, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda yaptığı açıklamada Aksu'da uçuk projelerin değil, karın doyuran projelerin olması gerektiğini söyledi. Vizyon ve hizmet projelerini sıralayan Ferdi Akkaya, "Antalya'da doğup büyüyen bir vatandaş olarak Aksu ve Antalya ile ilgili projelerimiz var. Bu projelerimizi Ak Parti gibi vizyoner, hedef odaklı, toplumun her kesimini kucaklayan bir siyasi parti ile gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum" dedi Vizyon sahibi yönetici Akaya, "Aksu'muz ve Antalya'mız AK Parti tarafından yönetilmeyi hak ediyor. 

Aksu ilçesinin de artık kabuğunu kırması gerekiyor. Expo 2016 Botanik Çiçek ve Çocuk fuarı gibi önemli bir organizasyondan, Aksu ilçemizin en çok nasıl faydalanacağı konusu ana konumuzdur. Bu bilinç halk tarafından dile getirilse de bazı yöneticilerin bu...