30 / 04 / 2024

Ferko Signature Levent iletişim!

Ferko Signature Levent iletişim!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko Signature Levent iletişim için satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. Ferko Signature Levent projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor...




Ferko Signature projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Levent'te inşa ediliyor.  Ferko Signature  Levent projesi  Ferko İnşaat  imzasını taşıyor. Ferko Signature Levent iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Ferko Signature Levent projesinde ofisler 30 ay sonra teslim ediliyor. Ferko İnşaat Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor.


Ferko Signature ofis projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Ferko Signature projesinde bloklardan biri 30 katlı, diğeri 6 katlı olarak tasarlandı.


Ferko Signature Levent iletişim için 0212 268 11 44 numaralı telefonu arayarak, Ferko Signature satış ofisine ulaşabilirsiniz. Ferko Signature projesinde 6 katlı blok yalnızca kiralanacak.


127 bin metrekare inşaat alanına sahhip olan Ferko Signature Levent projesinde toplantı odaları, yeşil alanlar, cafe, restoran gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Ferko Signature Levent nerede?

Ferko Signature Levent adres : Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398 İstanbul


Ferko Signature Levent iletişim

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/


projeye sor



Geri Dön