29 / 04 / 2024

Ferko Signature projesi!

Ferko Signature projesi!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko Signature projesi 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. Ferko Signature fiyatları 7 bin 500 ila 11 bin dolar arasında değişiyor.




Ferko Signature projesi İstanbul Avrupa yakası Levent'te inşa ediliyor.  Projede 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan yer alıyor.


Toplam 127 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Ferko Signature  projesi 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor.


40 bin metrekare brüt satılabilir alanın yer aldığı  Ferko Signature Projesi 'nde 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofislerin 25 katını satılacak. 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2’deki ofisleri ise kiralanacak. 


Ferko Signature projesi fiyat listesi:

Ferko Signature fiyatları 7 bin 500 ila 11 bin dolar arasında değişiyor. 


Ferko Signature Projesi 'nin sosyal olanakları arasında ‘Kent Bahçesi’ konsepti ile oluşturulan yeşil alan, toplantı odaları,  cafe ve restoran bulunuyor.


Ferko Signature projesi ne zaman teslim?

Ferko Signature Levent'te teslimlerin ise 30 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Ferko Signature projesi ulaşım:

Signature, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre,  metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Maslak’a 6 kilometre ve Taksim’e 7 kilometre mesafede yer alıyor.


Ferko Signature adres:

Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398 İstanbul


Ferko Signature iletişim:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/





projeye sor



Geri Dön