03 / 05 / 2024

Feronia Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Feronia Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Feronia Evleri 150 metrekareden 300 metrekareye kadar 2+1,3+1 bahçe ve çatı dublekslerinden, 4+1,5+1 villa toplamda 27 adet bağımsız bölümden oluşuyor



Libra Gayrimenkul tarafından Tarihi Safranbolu Evleri'nden esinlenerek Zekeriyaköy'ün merkezinde yapımına başlanan FERONIA EVLERİ Zekeriyaköy'ün vadiye bakan yamacında. Sırtını tamamen ormana yaslamış proje mimar Volkan Tanırcan'a ait. Feronia Evlerinin 6.000 metrekare arsa ve 2.000 metrekarelik orman parkı bulunmakta. Proje toplamda 8 blok, 4 farklı bina tipine sahip. Feronia Evleri 150 metrekareden 300 metrekareye kadar 2+1,3+1 bahçe ve çatı dublekslerinden, 4+1,5+1 villa toplamda 27 adet bağımsız bölümden oluşuyor. 16 ay içerisinde ankastre ürünleriyle birlikte anahtar teslim edilecek, sınırlı sayıda ev için 30% peşin, 2 yıl boyunca kişiye özel ödeme seçenekleri ile FERONİA EVLERİ sakinlerini bekliyor.

Feronia projesinin bir diğer özelliği ise kişiye göre dekorasyon yapılmasıdır. Feronia Evlerinde mutfaklarda ankastre ürün sınırlandırması yok mutfaklarda buzdolabı ve bulaşık makinası da mevcut. Feronia Evlerinde kullanılacak olan tüm malzemeler TSE garantili olup marka değeri yüksek ürünlerden seçilmiştir.Libra Gayrimenkul tarafından 2010 yılının eylül ayında yapımına başlanan Feronia Evleri projesi 2012 yılının nisan ayında sahipleriyle buluşacak.

Feronia Evleri proje bitiminden sonra Libra Gayrimenkul garantisi kapsamında 3 yıl boyunca Libra Gayrimenkul yönetimi ile edare edilecektir.Yönetimdeki amaç, yeni yerleşim yerinde Feronia Evlerinde yaşayan insanların daha huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak.
Para
 


Geri Dön