01 / 05 / 2024

Feryal Gülman: Biz evimizi dostlarımızla paylaşıyoruz!

Feryal Gülman: Biz evimizi dostlarımızla paylaşıyoruz!

Mimar Feryal Gülman; eşi Kemal Gülman'la birlikte Bebek'te, klasik çizgilerin hakim olduğu bir evde yaşıyor. Gülman "Yaşadığınız yer çok şık olabilir ama bunu dostlarla paylaşmazsanız, anlamı yok" diyor



Cemiyet hayatının en şık giyinen, tarzıyla pek çok kişinin örnek aldığı moda ikonlarından birisi olan Mimar Feryal Gülman; iş adamı eşi Kemal Gülman'la birlikte Bebek'te oturdukları evlerinin kapısını Harper's Bazaar'a açtı.

EVDE FAZLA EŞYA YOK!
Semtin en güzel yerine konumlanmış olan evdeki her detay; Feryal Gülman'ın imzasını taşıyor. Ev klasik çizgilerle döşenmesine rağmen insanı yormuyor. Bunun nedeni; evin farklı köşelerinde kullanılan aydınlatmaların modern çizgilerde seçilmiş olması... Bir diğer neden ise; Gülman'ın fazla eşyadan kaçınması... Evin, Bebek koyuna bakan bahçesinde; şık bir havuz, yemyeşil çim alan, manolya ağaçları ve beyaz çiçekler göze çarpıyor.

DOSTLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ
20 yıldır aynı evde yaşayan Gülman; evini çok sevdiğini söylüyor ve ekliyor: "Yaşadığınız yer, hayatınız çok güzel ve çok özel olabilir. Uçsuz bucaksız bir şıklık içinde yaşıyor da olabilirsiniz ama bunu paylaşmıyorsanız nafile... Biz evimizi dostlarımızla paylaşıyoruz. Kaybettiklerimizi de asla unutmadan; onları da anarak..."

Sabah Günaydın


Geri Dön