30 / 04 / 2024

Fethiye Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Fethiye Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Fethiye Belediye Meclisi Temmuz ayı Olağan toplantısı bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. Toplantıda, gündemdeki imar planı değişikliği ile ilgili talepler görüşülecek.



Fethiye Belediye Meclisi Temmuz ayı Olağan toplantısı  Fethiye Belediye Meclisi salonu yerine Göcek hizmet binasında ilk kez gerçekleşecek. Toplantı, bugün saat 14:00'te  yapılacak. 


Fethiye Belediye Meclisi Olağan toplantısında 12 gündem maddesi görüşülüp, tartışıldıktan sonra oylamaya sunulacak. Toplantı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi başkanlığında toplanacak.


Fethiye Belediye toplantısında, gündemdeki imar planı değişikliği ile ilgili taleplerin görüşülmesinin yanı sıra İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün, Belediye sınırları içerisinde inşa edilecek olan binalarda ortak 'standartların sağlanabilmesi, ruhsatlandırma ve uygulama aşamasında yaşanan sorunların giderilebilmesi, uygulamalarda birlikteliğin sağlanabilmesi için kanun ve yönetmeliklerde açıkça belirtilmemiş bazı mekân kullanımlarının tanımlanması ve boyutlarının belirlenmesi amacıyla; Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin 50. maddesi ve aynı yönetmeliğin 51. maddesinde belirtilen ölçü ve boyutlara uygun olarak su deposu, yakıt deposu, hidrofor bölümü ve jeneratör odası ile ilgili uygulamaların belirlenmesi, projelendirme ile uygulamalarının bu yönde yapılması talebine ilişkin meclise havaleli müzekkerelerin görüşülmesi ayrıca Fethiye sınırları içerisinde herhangi bir cadde ya da sokağa 1974 Kıbrıs Barış Harekatı esnasında şehit düşen "Ahmet Ali Yanatma"nın adının verilmesi talebine ilişkin meclise havaleli dilekçe görüşülüp, oylamaya sunulacak. 


Toplantıda belediyeye ihtiyaç olan norm kadro ile ilgili kadro ihdas talepleri de meclis üyeleri tarafından değerlendirilip sonuçlandırılacak.



Fethiye Gazetesi


Geri Dön