29 / 04 / 2024

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.



 

Yatırımlarına devam eden Fethiye Belediyesi, Yeşilüzümlü Sosyal Tesisi projesinde çalışmalara başladı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Üzümlü’de çalışmaları yerinde denetlerken atıl durumdaki kullanılmayan düğün salonunun yıkım işlemi yapıldı.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Üzümlü Düğün Salonu ve Sosyal Tesisi’nin projesi bölgeye özgü mimari yapısıyla yapılacak. Fethiye Belediyesi'nde yer alan habere göre, belediye ekipleri atıl durumdaki binada yıkım işlemlerini tamamlarken, Başkan Saatcı beraberinde Üzümlü Muhtarı Erkan Arıcan, Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran ile birlikte çalışmaları yerinde denetledi. Sosyal Tesis projesiyle ilgili Fen İşleri Müdürü Başaran’dan bilgiler alan Başkan Saatcı, çalışmayla ilgili gördüğü eksiklikler ve halkın istediği talepler doğrultusunda da belediye ekiplerine talimatlar verdi.

 

Üzümlü Sosyal Tesisi’nde neler olacak?

Fethiye Belediyesi’nin ince eleyip sık dokuyarak gerçekleştirdiği projelerden birisi olan Üzümlü Sosyal Tesisi’nde orta alanında meydan olacak şekilde etrafında ise 4 farklı mimari dokusuyla Üzümlü’nün evlerini benzeyen yapılar bulunacak. Ana binada salon ve servis çıkışı, atölye binası, idari bina ve üzümlü halkının ürettiği ürünlerin satışını yapılacağı bir mağaza olacak. 


Geri Dön