15 / 05 / 2024

Fethiye'nin su sorunu çözüldü!

Fethiye'nin su sorunu çözüldü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi ( MUSKİ ), vatandaşların sorununu çözmek için başlattığı çalışmaları tamamladı ve arefe günü evlerin musluklarından su akmaya başladı.




Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ), vatandaşların sorununu çözmek için başlattığı çalışmaları tamamladı ve arefe günü evlerin musluklarından su akmaya başladı. Mahallenin su ihtiyacının giderilmesi için hidrofor sistemini devreye alarak şebeke arası boru hattını yenilediklerini belirten MUSKİ 6. Bölge İçme Suyu Bölge Şefi Yalçın Bilen, bölge halkının sabrı için teşekkür etti. Vatandaşlarla diyalog halinde olduklarını söyleyen Bilen, "İhbarın geldiği ilk günden sorunu çözmek için çalışma başlattık. Vatandaşlarımızın evlerine bayramda su vermek için gece gündüz çalışan ekiplerimiz de, su sıkıntısı yaşayan mahalle halkı da mutlu sona ulaştı" dedi.


"Sorunları çözüyoruz"

Genel Müdür Baki Ülgen de MUSKİ olarak yeni bir oluşum ve yapılanma içinde olduklarını belirterek, "Bu bölgede bayram öncesi evlere suyu ulaştırdık. Vatandaşlarımızın buradaki sabrı bizim işimizi kolaylaştırdı. İl genelinde bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi. Ağustos ayında, "Çocuklarımızda yaralar oluşmaya başladı. Yıkanamıyoruz, eşlerimizle ayrı yatıyoruz" diyerek eylem yapan ve seslerini Yeni Asır aracılığıyla duyuran Bademli sakinleri, Kurban Bayramı'dan bir gün önce evlerine su verilmesini sevinçle karşıladı.



Yeni Asır


Geri Dön