30 / 04 / 2024

Fi Side projesinde inşaat çalışmaları ne durumda?

Fi Side projesinde inşaat çalışmaları ne durumda?

Firma: Fi Yapı

Proje: Fi Side

Fi Yapı A.Ş. elindeki gayrimenkulleri taşeron firmalara vererek projelerine yeniden hız kazandırdı. Fiside projesinde beton santralini şantiye alanı içerisine kuran firma, malzeme sevkiyatı yapmaya devam ediyor.




İflas ertelemesiyle ilgili gelişmeler beklenen Fi Yapı; Fiside projesinde çalışmalara devam ediyor. İnşaat sektöründe yaşadığı olumsuzluklar ile iflas erteleme sürecine giren  Fi Yapı  A.Ş. elindeki gayrimenkulleri taşeron firmalara vererek projelerine yeniden hız kazandırdı. Şirket iflas erteleme sürecine girdikten sonra 2.370 müşterisine dairelerinin tapularını verdi.


En büyük projesi olan Esenyurt ve Bahçeşehir'in kesiştiği noktada inşa edilen  Fi Side  projesinde son günlerdeki hareketlilik göze çarpıyor. Beton santralini şantiye alanı içerisine kuran firma, malzeme sevkiyatı yapmaya devam ediyor.


Fi Side projesinde inşaat çalışmaları ne durumda?


Konu ile alakalı olarak daire sahipleri ve kurmuş oldukları Fi Side Daire Sahipleri Dernek yetkilileri de şantiyedeki çalışmaları, taşeron firmaları, mahkeme sürecini yakından takip ettiklerini ve gelişmelerden memnun olduklarını dile getirdi.

 

0212 672 15 15


projeye sor



Geri Dön