30 / 04 / 2024

Fi Side projesi ne durumda

Fi Side projesi ne durumda

Fi Yapı A.Ş. elindeki gayrimenkulleri taşeron firmalara vererek projelerine yeniden hız kazandırdı. Fiside projesinde beton santralini şantiye alanı içerisine kuran firma, malzeme sevkiyatı yapmaya devam ediyor.

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Fi Yapı mağdurları 13 senedir alamadıkları evlerini istiyor! 

Fi Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde başlatılan Fi-Side projesinde teslimlerin 2012'de yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler hala yapılmadığı gibi mağdurlara yeni faturalar çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Fi Yapı’dan ev alanlar dikkat! Son dakika açıklaması geldi!

Fİ SIDE  projesi ile sık sık gündeme gelen Fİ yapıdan son dakika açıklaması geldi. İşte Fİ Yapı tarafından yapılan açıklama ve tüm detayları...

Fikret İnan'dan son dakika Fi Side açıklaması! Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar...

Fikret İnan'dan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlara müjde!

Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 4 Nisan tarihinde iş başı yapacaklarını söyledi.

Fi Side Bahçeşehir mağdurları dikkat!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar için müjde geldi. Dev projedeki sorunlar işte böyle çözülecek...

Fi Yapı mağdurları 9 Aralık'ta toplanıyor!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar geçtiğimiz günlerde başladığı eylemlerine ara vermeden devam ediyorlar. Fi Yapı mağdurları 9 Aralık Pazar günü Fi Side proje alanı önünde toplanacaklar. 

Fi Yapı mağdurları seslerini duyurmaya çalışıyor!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle 3 bin 200, diğer şehirlerle birlikte toplam 5 bin 500 kişi seslerini duyurmak için eylem yapıyor. 

Fi Side mağdurları seslerini duyurmaya çalışıyor!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebiyle 3 bin 200, diğer şehirlerle birlikte toplam 5 bin 500 kişi mağdur oldu.

Fi Side mağdurlarından yardım çığlığı!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar geçtiğimiz günlerde başladığı eylemlerine devam ediyor. Evlerine kavuşmak isteyen mağdurlar seslerinin duyulmasını istiyor.

Fi Side mağdurları çadırlı eylem başlattı!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar çadırlı eylem başlattılar. Mağdurlar gece gündüz evler teslim edilene kadar eylemi devam ettireceklerini söylüyorlar. 

Fi Side mağdurları yarın eylem yapacak!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar yarın saat 12:30'da Fi Side projesi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecekler...

Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

Fi Side projesi ne durumda Haberi

Fi Side projesi ne durumda


İflas ertelemesiyle ilgili gelişmeler beklenen Fi Yapı; Fiside projesinde çalışmalara devam ediyor. İnşaat sektöründe yaşadığı olumsuzluklar ile iflas erteleme sürecine giren Fi Yapı A.Ş. elindeki gayrimenkulleri taşeron firmalara vererek projelerine yeniden hız kazandırdı. Şirket iflas erteleme sürecine girdikten sonra 2.370 müşterisine dairelerinin tapularını verdi.


En büyük projesi olan Esenyurt ve Bahçeşehir'in kesiştiği noktada inşa edilen Fi Side projesinde son günlerdeki hareketlilik göze çarpıyor. Beton santralini şantiye alanı içerisine kuran firma, malzeme sevkiyatı yapmaya devam ediyor.



Konu ile alakalı olarak daire sahipleri ve kurmuş oldukları Fi Side Daire Sahipleri Dernek yetkilileri de şantiyedeki çalışmaları, taşeron firmaları, mahkeme sürecini yakından takip ettiklerini ve gelişmelerden memnun olduklarını dile getirdi.

0212 672 15...