03 / 05 / 2024

Fi Yapı, 7 bin konutlu Fi Yaka Kırıkkale'nin temellerini attı!

Fi Yapı, 7 bin konutlu Fi Yaka Kırıkkale'nin temellerini attı!

İstanbul 'da 10 bine yakın konut gerçekleştirdikten sonra rotasını Anadolu kentlerine çeviren Fi Yapı, Fi-Yaka markasıyla ilk kuracağı ilk uydu kentin temelini Kırıkkale 'de İçişleri eski Bakanı Beşir Atalay 'ın katılımıyla attı



İstanbul 'da 10 bine yakın konut gerçekleştirdikten sonra rotasını Anadolu kentlerine çeviren Fi Yapı, Fi-Yaka markasıyla ilk kuracağı ilk uydu kentine temelini Kırıkkale 'de İçişleri eski Bakanı Beşir Atalay 'ın katılımıyla attı. Fiyaka markası ile Kırıkkale 'de 330 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan uydukent, 7 bin konuttan oluşacak. Birinci etabında 2 bin konutun bulunacağı uydu kent, gelen talep üzerine 2 'inci ve 3 'üncü etaplarla genişleyecek. İstanbul 'da uygun fiyata konut üretimi konusunda marka haline gelen Fi Yapı, ‘10 yılda 100 bin konut ' hedefine giden yolda ilk uydu kentin temeli için Kırıkkale'ye yöneldi. Düzenlenen töreninde konuşan İçişleri eski Bakanı Beşir Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın Anadolu 'ya yatırım çağrısına ilk yanıtın Fi Yapı 'dan geldiğini belirterek bu tür yatırımları ve yatırım yapan firmaları her zaman destekleyeceklerini söyledi.  

Fi Yapı olarak Fi-Yaka markasıyla Anadolu 'da ekonomik fiyata kaliteli konutların yer aldığı uydu kentler kuracaklarını belirterek konuşmasına başlayan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan da, Anadolu 'da her zaman uygun fiyata konut üreteceklerine vurgu yaptı. İnan, sözlerini şöyle sürdürdü; 'Yapmış olduğum açıklamalarda Anadolu 'da Fi-Yaka markasıyla uydu kentler kurmayı hedeflediğimi ve 29 bin liraya daire satacağımı söylemiştim. Fi-Yaka Kırıkkale 'de, 29 bin liraya daire satarak bu sözümü de yerine getirmiş olacağım' ifadesini kullandı.

Fi Yaka Kırıkkale 'deki konutların kullanımları stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 40   ile 110   metrekare arasında yer alıyor. Uydu   kentte 29 bin liradan başlayan konut fiyatları 79 bin lira ya kadar yükselecek. İnşaatına başlanan Fi-Yaka Kırıkkale 'de 500 konutluk kısmın kaba inşaatı ve bir bloğun da tamamı bittikten sonra   Ekim 2011 'de başlayacak. Örnek daire yerine örnek bloğun sunulacağı projede müşteriler blokta her türlü daire seçeneğini   görerek tercih yapacak.


Geri Dön