20 / 05 / 2024

Fi Yapı, Tuzla 3'ü iki haftada sattı!

Fi Yapı, Tuzla 3'ü iki haftada sattı!

FiYapı, Tuzla 3'te `Prim Garantisi'yle 270 daireyi iki haftada sattı



FiYapı 15 Ocak'ta satışa sunduğu ve `Prim Garantili Satış Sistemi'ni uyguladığı 270 dairelik Fi-Yaka Tuzla3 projesindeki tüm dairelerin satışını iki haftada tamamladı.Projedeki daireler bir yılda yüzde 25 prim garantisiyle satıldı.

FiYapı 15 Ocak'ta satışa sunduğu ve "Prim Garantili Satış Sistemi"ni uyguladığı 270 dairelik Fi-Yaka Tuzla 3 projesindeki tüm dairelerin satışını 2 haftada tamamladı.

Fi-Yapı'nın Tuzla'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu Fi-Yaka Tuzla3 projesinde, dairelerin tümü satıldı. Dairelerin1 yıl içinde teslim edileceği projede,ev sahibi 1 yıl sonra ister dairesini teslim alacak isterse de FiYapı daireyi yüzde 25 primle müşterisi adına satacak.

Proje yatırımcılar için tasarlandı
FiYapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, 2 gün gibi kısa bir sürede dairelerin tamamını sattıklarını,Türk halkının bir kez daha kendilerine duyduğu güvenin tescillendiğini belirtti. Fi-Yaka Tuzla 3 projesinde konut satın alanları "yatırımcı" ve "oturumcu" diye ayırdıklarını belirterek "Bu projeyi yatırımcılar için tasarladık ve bu nedenle yatırımcılara taksitli satış yapmadık.. Ama inşaatı 12 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Bunun karşılığında 1 yıllık vadede yüzde 25 prim garantisi veriyoruz. Örneğin 100 bin TL'ye aldığı evi isterse 25 bin TL kazançla 1 yıl sonra biz ev sahibi adına satabileceğiz. Ama eminim ki kimse dairesini satmak istemeyecek, çünkü evin değeri 1 yılda 150 bin TL olacak" dedi.

`Prim Garantisi` ilk kez Tuzla 3'te uygulandı
Bu uygulamayı ilk olarak Fi-Yaka Tuzla 3 projesinde başlatacaklarını belirten Fikret İnan, ve yüzde 25 prim garantili sistemle FiYapı projelerinden daire alanların nasıl kar ettiklerini bir kez daha herkesin görmüş olacağını belirtti.

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından FiYapı'nın "yüzde 25 prim garantili satış sistemi"ni uyguladığı, Fi- Yaka Tuzla 3 projesi 270 daireden oluşuyor. Projede daireler 40 metrekare stüdyo, 60 metrekare 1+1, 80 ve 100 metrekare 2+1'lerden oluşuyor.

Bu arada projenin devamı olacak Tuzla 4'te ise şirketin yatırımcıdan çok oturmak isteyenlere yönelik bir model geliştireceği öğrenildi. Bu modelde ev sahibi yüzde 25 peşinatı verip kalan bölümü teslimde ödeyecek.
Sabah Emlak


Geri Dön