04 / 05 / 2024

Fiat Panda'ya 30.000 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Panda'ya 30.000 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat, bütün otomobil modellerine indirim uyguladı. Otomobil almayı düşünenler, Fiat 2022 Mart fiyat listesini görünce bayilere koşacaksınız. Peki, Fiat Panda serisinin fiyat listesinde son durum ne? İşte 2022 Mart fiyat listesi...



Fiat Panda ya 30.000 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de otomobil pazarlarında büyük bir paya sahip olan Fiat, ürün yelpazesini genişletiyor. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan soğuk savaş nedeni ile otomobil sektöründe tedarik sorunları başladı. Bu durumda da otomobil fiyatları hızla yükselişe geçti. En çok satılan otomobil modellerine sahip olan Fiat, Mart ayına özel ciddi oranlarda indirimler yaptı. Otomobil satın almayı düşünenler indirimli fiyat etiketlerini görünce bayilere koşacaksınız.

Fiat Panda ya 30.000 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Panda serisi özellikleri

Fiat otomobil ailesine yeni panda serisini ekledi. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile birlikte gelen Fiat Panda, üst düzey teknolojisi ve motor seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Panda serisi, kullanıcılarına bir otomobilden çok daha fazlası olacağını vaat ediyor. Otomobiller, mini boyutları ile hem şehiriçi hem de şehir dışında rahat kullanılabilecek bir model olarak sergileniyor.

Yapay zeka teknolojisini içerisinde bulunduran Fiat Panda, çok yönlülüğü en iyi şekilde gösteriyor. Panda serisi üç farklı donanım baz seçenekleri ile alıcılarının beğenisine sunuluyor. Bu donanım bazıları ise Urban, Cross 4x2 ve Cross Plus 4x4 olarak tanıtılıyor.

Fiat Panda ya 30.000 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Panda Urban

  • USB çıkışlı DAB radyo
  • Siyah ayna kapakları ve kapı kolları
  • Bagaj İçi Aydınlatması

Fiat Panda Cross 4x2

  • Karoseri ile aynı renkte tampon panjuru ve "Cross" logolu yan bantlar
  • Otomatik klima ve Apple CarPlay ile 7 inçlik dokunmatik ekran radyo
  • LED gündüz farları ve sis farları

Fiat Panda Cross Plus 4x4

  • Apple CarPlay veya Android Auto ile 7 inçlik Dokunmatik Ekran radyo
  • Gümüş detaylar: kızak plakaları, yüksek tavan çubukları ve yan çıtalar
  • Geri dönüştürülmüş ahşaptan gösterge paneli ve yenilenmiş kumaştan koltuklar

Peki Fiat, otomobil modellerine ne kadar indirim uyguladı? 2022 Mart fiyat listesinde son durum ne? Sorularının cevabı haberimizde...


Geri Dön