Otomobil

Fiat'ın yenilenen Scudo ve Ulysse modelleri satışa çıktı! İşte fiyatları!

Fiat'ın yenilenen Scudo ve Ulysse modelleri satışa çıkarıldı. Fiat'ın Yeni Scudo Van mmodeli 1 milyon 132 bin 900 TL'den, Ulysse de 1 milyon 586 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

Fiat'ın yenilenen Scudo ve Ulysse modelleri satışa çıkarıldı. Fiat tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, yenilenen Fiat Professional ailesinin yük taşımaya yönelik modeli "Scudo Van", yük ve yolcu taşımaya yönelik "Scudo Combimix" gövdeleri fonksiyonellik, yüksek yükleme hacmi, taşıma kapasitesi ve düşük yakıt tüketimleriyle dikkat çekiyor.

Fiyat listesi yeni bir araç sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan Yeni Scudo her iki versiyonunda da yenilenmiş ön yüzü ve yeni ön ızgarası, şirketin ürün ailesiyle özdeşleşmiş olan özel ön farları ve yeni Fiat logosuyla satışa sunuluyor. Yeni Scudo, artırılmış verimliliği, son teknoloji bağlantı özellikleri, ileri sürüş yardımcıları ve yenilenmiş tasarımıyla ticari araç kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıracak.

Paylaşılan detaylara göre Fiat Scudo'nun kabini içerisinde ön konsoldaki değişiklikler ön plana çıkıyor. Scudo Van'da 5 inç siyah-beyaz dijital göstergeler ve 5 inç dokunmatik ekran standart şeklinde yer alırken 10 inç dijital renkli gösterge paneli, 10 inç dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası teknoloji paketiyle de satın alınabiliyor.


6 KİŞİLİK TAŞIMA KAPASİTESİ

Fiat Scudo Combimix, önde 3 ve arkada da 3 koltuk olacak şekilde toplamda 6 kişilik taşıma kapasitesi sunuyor. Söz konusu modelde çift sürgülü kapı standart olarak yer alıyor. Yine verilen detaylara göre Scudo Combimix'te standart olarak 10 inç dijital renkli gösterge paneli,10 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve geri görüş kamerası dikkat çekiyor.

Tüm modellerde merakla beklenen yeni tasarıma sahip çok fonksiyonlu direksiyon  da bulunuyor.

1.3 TONA KADAR TAŞIMA KAPASİTESİ


5,31 metre uzunluğa, 1,94 metre yüksekliğe ve 1,92 metrelik genişliğe sahip olan Fiat yeni Scudo Van ise 12,4 m'lik dönüş çapıyla kent içinde dar alanlarda da kolay bir kullanım sunacak. Fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Fiat Yeni Scudo'nun sürgülü yan kapısı 935 mm'lik genişliği ile 1 Euro paletin rahatlıkla yüklenebilmesine imkan sağlarken ayrıca bunun dışında toplam 3 Euro paletin rahatlıkla yüklenebileceği alan ve 1.3 tona kadar taşıma kapasitesi sunuyor.


Uzunluk ve ek hacim sağlaması itibari ile sınıfındaki en akıllı modülerlik çözümü olan Magic Cargo (Modüler Kargo), ara bölmenin sağ alt tarafındaki kapak sayesinde 4 metreye kadar uzun yüklerin ön kabine uzatılmasını sağlıyor ve bu alan ek 0.5 metreküp hacim sağlayabiliyor. Böylelikle Magic Cargo toplam 6.6 metreküplük hacim sunuyor.

Fiat'ın yenilenen Scudo modelinde yüksek verimliliğe sahip 2.0 litre dizel ve yüzde 100 elektrikli motor seçenekleri dikkat çekerken, 6 ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiş olan 2.0 litrelik dizel motor, 145 HP motor gücü ve 340 Nm (Newton-Metre) torkuyla yüksek taşıma kapasitesini de destekliyor.

1 MİLYON 586 BİN 900 TL'YE

Fiat tarafından paylaşılan fiyat listesine göre Fiat Yeni Scudo Van 1 milyon 132 bin 900 liradan, ve Ulysse 1 milyon 586 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Bu aya özel olarak, Scudo modellerinde, 800 bin Türk Lirası 12 ay ve yüzde 2,99 faiz oranlı ,Ulysse modellerinde de 300 bin Türk Lirası 12 ay yüzde 2,99 faiz oranlı kredi imkanı ve nakit alımlarda 50 bin Türk Lirası fiyat avantajı bulunuyor.

Üniversitelerde ikinci öğretim programları kapatıldı: Kira fiyatları etkilenebilir

Ankara'da 30 bin TL'lik evde 6 bin TL'ye oturan kiracı evi rehin aldı! Acil çözüm lazım...

Bakanlık resmen açıkladı: Zamlı evde bakım paraları yattı mı? Bu ay 4.1 milyar TL ödendi!