Kent Haberleri

Fibabanka Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Başvuranın hesabına maaşa ek olarak tam bu kadar yatırılacak!

Bankalar Mayıs 2024 itibarıyla emekli promosyonlarını güncelledi. Peki Fibabanka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte Mayıs 2024 emekli promosyonu detayları...

Bankalar yeni ayın ortalarına geldiğimiz şu günlerde emekli promosyonlarında güncellemelere gitti. Milyonlarca emekli hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ederken bankalar da söz konusu promosyon için son tarihi 31 Mayıs olarak açıkladı.

Peki Fibabanka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Fibabanka emekli promosyonu kaç TL? İşte Mayıs 2024 emekli promosyonu detayları...

Emekli maaşlarını Fibabanka’ya transfer eden emeklilerin hesaplarına yatırılacak olan tutarlar Fibabanka'nın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre maaşlarını Fibabanka'ya taşıyan emekliler   12 bin Türk Lirası'na kadar nakit emekli maaş promosyonu alabiliyor. 

FİBABANKA EMEKLİ PROMOSYONU MAYIS 2024

Fibabanka tarafından paylaşılan detaylara göre 3 sene süre ile emekli maaşını Fibabanka aracılığıyla almayı taahhüt etmeniz durumunda, 12 bin Türk Lirası'na kadar nakit emekli maaş promosyonu kazanabilirsiniz. Ayrıca bunun dışında Fibabanka şube ve ATM’lerinin dışında Türkiye'deki tüm Akbank ATM'lerinden herhangi bir ücret/komisyon ödemeden emekli maaşınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Fibabanka, emekliler için bankacılık işlemlerinde özel avantajlı fiyatlandırmalar ve pratik ürünler sunarken ayrıca emekliler, Fibabanka şubeleri başta olmak üzere tüm kanallardan yapacakları bankacılık işlemleri ile ilgili olarak hesap işletim ücreti ödemez ve yalnızca onlara özel bireysel kredi ve mevduat faiz oranlarından yararlanır.

Fibabanka, üç sene süre ile emekli maaşını banka aracılığıyla almayı taahhüt eden emeklilere 12 bin liraya varan promosyon ödemesi yapıyor.

Yapılacak emekli promosyon ödemeleri maaş tutarına göre şu şekilde:

- 10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olan emekliler için 5 bin Türk Lirası
- 10.000 - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olan emekliler için 8bin Türk Lirası
- 15.000 - 20.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olan emekliler için 10 bin Türk Lirası
- 20.000 TL ve daha fazla olan emekliler için 12 bin Türk Lirası

 

Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Mayıs 2024 hurda fiyatları

Borsa ne zaman yükselecek? Ekonomist Tolga Aykut, “Piyasa bitmedi” diyerek açıkladı

Migros’ta yüzde 60'a varan dev indirim başladı! 32'li tuvalet kağıdı, salça, ay çiçek yağı ve zeytin yağında indirim var