03 / 05 / 2024

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nin Sivas'ta temeli atıldı!

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nin Sivas'ta temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP'nin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu adına Sivas'ta yapımına başlanan kültür merkezinin temel atma törenine katıldı




Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP'nin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu adına Sivas'ta yapımına başlanan kültür merkezinin temel atma törenine katıldı. 

     Bakan Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu 4 yıl önce yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiye Allah'tan rahmet diledi. 

     Ömrün, insana Allah tarafından verildiğini, ne bir saniye ileri alınabileceğini ne de bir saniye geri bırakılabileceğini ifade eden Yılmaz, ''Biz buna iman etmişiz. İmanımızın şartı da budur. Bundan da şaşmayız'' dedi. 

     Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirten Yılmaz, ''Bilin ki Muhsin bey ölmemiştir. İsmi anıldığı sürece o kişi ölmez'' diye konuştu. 

     Yılmaz, merkeze Yazıcıoğlu'nun annesinin adının verilmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e teşekkür etti. 

     Destici ise merkezin Anadolu'daki en modern, işlevsel ve büyük kültür merkezlerinden biri olacağını söyledi. 

     Muhsin Yazıcıoğlu'nun ülkesi ve milleti için siyaset yaptığını ifade eden Destici, genel başkanlarının yolunda hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. 

     Yapıcı ve uyarıcı siyaset yapmayı rahmetli genel başkanlarından öğrendiklerini dile getiren Destici, bu siyaset anlayışını sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 

     Konuşmaların ardından Yılmaz, Destici, Fidan Yazıcıoğlu ve Ürgüp, butona basarak, merkezin temeline ilk harcı attı. 


AA


Geri Dön