Kentsel Dönüşüm

Fikirtepe halkı bugün toplanıyor!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre Fikirtepe Toplantıları'nın 3. sü bugün saat 18:30'da Kdıköy Merdivenköy Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nden yapılan açıklama şu şekilde;


Kentsel dönüşümde geçen zaman ve tükenmeye yüz tutan umutlara rağmen bilinçli bir toplum ve mutlu geleceğimiz için bilgilendirme toplantısı tertip etmiş bulunmaktayız.



'' Fikirtepe toplantıları - 3 ''

Tarih ve Saat : 3 ŞUBAT SALI SAAT 18:30

Yer : Merpenköy Halis Kurtça Kültür Merkezi


'' Hukuki - Mimari Bilgilendirme ve Toplumsal İstişare Toplantısı ''

Fikirtepe ve çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği Öncülüğünde , Fikirtepe'de yaşanılan tüm sorunların çözümüne yönelik yol haritası çizip ortak akıl üretmek için imza atan, atmayan mağdur tüm vatandaşlarımızı '' Hukuki - Mimari Bilgilendirme ve Toplumsal İstişare Toplantısı '' na bekliyoruz.


Bunun için tüm vatandaşların genel veya özel ama genele de hitap edebilecek tüm sorularını şimdiden bizlere etkinlik sayfası üzerinden veya e-mail üzerinden yazılı olarak göndermelerini istiyor ve herkesin çevresine duyurması için desteğini bekliyoruz...


'' 3 Şubat Salı Salı Saat 18:30 Halis Kurtça Kültür Merkezi' nde Herkesin toplumsal farkındalık adına kendi çevresindeki herkesi haberdar edip dostlarını da davet etmesini bekliyoruz ...!



Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm

Dernek Müdürü Yasin Bektaş