06 / 05 / 2024

Fikirtepe Pırlanta Göztepe fiyatları!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe fiyatları!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Fikirtepe Pırlanta Göztepe fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 3 blok halinde inşa edilen proje Erkan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.



Satışları devam eden Fikirtepe Pırlanta Göztepe fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Projede 446 adet daire ve 34 adet mağaza yer alıyor. 


Pırlanta Göztepe Evleri İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 62 metrekareden başlıyor, 290 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika, Bağdat Caddesi'nde 5 dakika yakın mesafede bulunan Pırlanta Göztepe Kadıköy 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Pırlanta Göztepe Residence'de kafe, modern çarşı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, sosyal tesis, dekoratif havuz, çocuk oyun alanı, restaurant, Türk hamamı, buhar banyosu, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Fikirtepe Pırlanta Göztepe fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Pırlanta Göztepe adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Kadıköy Pırlanta Göztepe telefon: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön