29 / 04 / 2024

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları!

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 446 adet konut ve 34 adet mağaza yer alıyor.



Pırlanta Göztepe Residence'de dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Proje  Erkan İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları kapsamında dün gerçekleşen temel atma törenine özel fırsatlar sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa edilen Pırlanta Göztepe Evleri 8 bin 774 metrekare arsa alanına sahip. Proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Pırlanta Göztepe Kadıköy'de dekoratif havuz, sosyal tesis, fitness center, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar banyosu, yürüyüş parkurları, kafe, modern çarşı, restaurant, sauna gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'de konut teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 446 konut ve 34 mağazadan oluşuyor.


Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.


Pırlanta Göztepe ulaşım: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim

Telefon: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön