27 / 04 / 2024

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış fiyatları!

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış fiyatları!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Toplamda 446 konut ve 34 mağazadan oluşan projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.



Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Konutları 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projenin 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Kadıköy Pırlanta Göztepe satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor.


Konutların alanları 62 metrekareden başlayan ve 290 metrekareye kadar ulaşan Pırlanta Göztepe Evleri İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinde inşa ediliyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor.


Pırlanta Göztepe Kadıköy'ün sosyal alanları arasında; sauna, modern çarşı, Türk hamamı, yürüyüş parkurları, kafe, dekoratif havuz, açık ve kapalı yüzme havuzu, restaurant, sosyal tesis, çocuk oyun alanı, fitness center, buhar banyosu bulunuyor.


Kadıköy Pırlanta Göztepe satış fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. 


Pırlanta Göztepe nerede?

Ulaşım: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe telefon numarası: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön