27 / 04 / 2024

Kadıköy Pırlanta Göztepe ev fiyatları!

Kadıköy Pırlanta Göztepe ev fiyatları!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Kadıköy Pırlanta Göztepe ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 8 bin 774 metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'nde 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.



Kadıköy Pırlanta Göztepe ev fiyatları konutların metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanan projede 446 tane dairenin yanı sıra 34 tane mağaza bulunuyor. 


Dairelerin minimum metrekaresi 62, maksimum metrekaresi 290 metrekareden oluşan Pırlanta Göztepe Rezidans'ta teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 


Bağdat Caddesi'nde 5 dakika, metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika uzaklıkta olan Pırlanta Göztepe Evleri İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinde yükseliyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Pırlanta Göztepe Kadıköy'de Türk hamamı, modern çarşı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanı, buhar banyosu, kafe, açık ve kapalı yüzme havuzu, restaurant, sosyal tesis, dekoratif havuz gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Kadıköy Pırlanta Göztepe ev fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Erkan İnşaat  tarafından hayata geçirilen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Pırlanta Göztepe ulaşım: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim

Telefon: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön