27 / 04 / 2024

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat!

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat olarak metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlayarak satışlar yapılıyor. Fikirtepe Yenitepe Kadıköy'de banka kredili ödemeler yapılıyor...




21 katlı 4 blok olarak inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi Nuhoğlu İnşaat - Gülsa İnşaat işbirliği ile İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe bölgesinde yükseliyor. Fikirtepe  Yenitepe Kadıköy  fiyat listesi bilgileri haberimizde yer alıyor.


Yenitepe Kadıköy Fikirtepe'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 1.100 adet daireden oluşan Yenitepe Kadıköy Fikirtepe'de 200 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yenitepe Kadıköy Evleri'nde daireler 31 metrekareden, 302 metrekareye kadar tasarlandı.


Yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, peyzaj alanları, cafe, yürüyüş alanları gibi sosyal olanakların yer aldığı Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesinde 25 bin 700 metrekare peyzaj alanı bulunuyor.


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat!


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat!


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat!


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat olarak metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başladığı belirtildi. Fikirtepe Yenitepe Kadıköy konut teslimlerinin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor. 


Kadıköy Yenitepe iletişim bilgileri!


Kadıköy Yenitepe telefon numarası: 444 6 616

Kadıköy Yenitepe  adres : Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul



Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön