30 / 04 / 2024

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 5 kat baza ve 21 katlı 4 bloktan meydana gelen Yenitepe Kadıköy'de metrekare birim fiyatı 5 bin 450 TL'den başlıyor



Yeniteoe Kadıköy projesi İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de yer alıyor. Fikirtepe  Yenitepe Kadıköy  ulaşım bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa ortaklığında inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi 5 kat baza ve 21 katlı 4 bloktan oluşuyor. Proje toplam 1.100 adet konuttan meydana geliyor.


Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy fiyat kapsamında metrekaresi 5 bin 450 TL'den başlangıç gösteriyor.  Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra olarak yanıt veriliyor. 


Yenitepe Kadıköy ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla 30 aya kadar vade farksız ya da yüzde 50 peşinatla 30 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor. 


Yenitepe Kadıköy sosyal olanakları arasında kuru temizleme, restoranlar, fitness merkezi, sauna, otopark, güvenlik, vitamin bar, market, açılır kapanır tavanlı yüzme havuzu, kuaför bulunuyor. 


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy ulaşım: Halk Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Kadıköy Yenitepe iletişim

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com


projeye sor



Geri Dön