30 / 04 / 2024

Fikret İnan: Şaşırmanız normal! Çünkü kampanya anormal!

Fikret İnan: Şaşırmanız normal! Çünkü kampanya anormal!

Fikret İnan, Avrupa Yakası'ndaki 3 projede başlatacakları dev kampanyanın sloganının "Şaşırmanız normal! Çünkü kampanya anormal" olduğunu söyledi



İstanbul Avrupa Yakası´nda gerçekleştirdikleri 3 projede dev kampanyayı 15 Eylül´de başlatacaklarını söyleyen Fikret İnan kampanyanın sloganının "Şaşırmanız normal! Çünkü kampanya anormal" olduğunu söyledi.
 
Behçeşehir ve Esenyurt´ta Fi-Side, Fi-Tower ve Fi-Life projeleri kapsamında sıfır peşinat, sıfır faiz ve sıfır taksit kampanyasını Çarşamba günü başlatacaklarını kaydeden İnan, "Türkiye´de şimdiye kadar görülmemiş bir kampanya yapıyoruz. Herkesi şaşırtacak. Kampanya kapsamında yüzde 30´u 2011 yılı Ocak ayında geriye kalan kısmı da konutları teslimde alacağız. Bu kampanya ile stoklarımızdaki tüm konutları bitirmeyi hedefliyoruz.
 
Mesela Fi-side´da 120 metrekare 149 bin TL. 49 bin TL 2011 yılı Ocak ayında ödenecek. Geriye kalan 100 bin TL 2012´de evlerin tesliminde. Yada 2+1, 110 metrekare evlerin 139 bin TL´ye satıldığı Fi-Tower´da 39 bin TL Ocak ayında ödenecek. Geriye kalan kısım 2011 yılının Eylül ayında ev teslimlerinde alınacak" dedi.
 
Kampanyada operasyonun da pratik olacağını hatırlatan Fikret İnan, "Sözleşmeyi ve iki senedi imzalayan işi bitirecek. Çok fazla vakit kaybetmeyecek" diye konuştu.
 
İnan Fi-Side´da örnek dairenin Cumartesi gününden itibaren ziyaretçilere açılacağını sözlerine ekledi.

Geri Dön