03 / 05 / 2024

Fikri Işık, İzmir'de 107 fabrikanın toplu açılışına katılacak!

Fikri Işık, İzmir'de 107 fabrikanın toplu açılışına katılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık İzmir'de açılış törenlerine katılacak. İzmir Hilton Oteli'nde yine İTO'nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan "İzmir İş Dünyası ile Buluşma" yemeğinde birçok iş adamı bir araya gelecek.



İZMİR Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve İTOB OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İTOB OSB'de 100 fabrikaya ulaşılması halinde toplu açılış için daha önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'tan söz aldıklarını belirterek, "Sayın Bakanımız davetimizi kabul ederek yoğun programı içinde bize önemli vakit ayırdı. İlk olarak İTOB Organize Sanayi Bölgesi'nde üretime geçen 107 fabrikamızm sembolik açılışını yapacak. İTOB OSB bugün 327 parselin tamamının dolu olduğu, hızla gelişen bir OSB. Sayın Bakana, açılışın yanı sıra İTÖB OSB'de yapılan çalışmalar, projelerimiz konusunda da bilgi vereceğiz" dedi. 


Bakan Işık,  İzmir  Bilimpark'm sembolik olarak temelini atacak ve İzmir Hilton Oteli'nde yine İTO'nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan "İzmir İş Dünyası ile Buluşma" başlıklı akşam yemeğinde İzmir iş dünyası ile bir araya gelecek. 


Sabah Egeli


Geri Dön