05 / 05 / 2024

izm

izm

İzmir Karşıyaka ilçesi, Mavişehir Mahallesinde, kıyı bandında deniz suyunun bölgeye dolmaması için yapılan “istinat duvarı (sedde) amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı...

Fikri Işık, İzmir'de 107 fabrikanın toplu açılışına katılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık İzmir'de açılış törenlerine katılacak. İzmir Hilton Oteli'nde yine İTO'nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan "İzmir İş Dünyası ile Buluşma" yemeğinde birçok iş adamı bir araya gelecek.

İzmir'de 10 ilçede elektrik kesintisi!

Gediz Elektrik Dağıtım AŞ ekiplerinin altyapı, bakım, onarım, yenileme ve değişiklik çalışmaları nedeniyle 23 Haziran 2014 Pazartesi günü İzmir’in on ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak. Kesinti programı haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir'e 4,1 milyar liralık çevre yatırımı yapıldı!

Proje ve yatırımlarında “çevre” faktörüne azami özen gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 yılda yerel yönetimlere örnek çok önemli yatırımlara imza attı. Bunlardan en önemlisi, çevre yerleşimlerde ileri biyolojik atık su arıtma tesisleri oldu...

Mordoğan’ın evsel atık su sorunu çözülüyor!

Mordoğan’ın evsel atık su sorununu çözmek için “2014 yılını beklemeden” çalışmalara başladı. Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.

Gloriapart 'ta 235 bin liraya 2+1: Krediye uygun!

İzmir Gloriapart 'ta fiyatlar 235 bin liradan başlangıç gösteriyor, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor...

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Gök tarafından kuruldu.

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 116 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sarpıncık RES projesinin imar planları iptal edildi!

IZMİR'in Karaburun İlçesi'nde yapılmak istenen Sarpıncık RES Projesi'nin imar planları, mahkeme tarafından iptal edildi. Sarpıncık'ta 14 türbin direkli projenin hazırlıklarının başlamasıyla birlikte, çevreciler ve ilçe halkı da hukuk mücadelesi başlattı.

Feyyaz Ünal: yüzde 35-40 oranındaki zam gerçek değil!

Izmır'de insaat firmaları ve çimento firmaları arasında gerilime neden olan fiyat artısı konusunda çimentocular ilk kez konustu. Batıçim'in Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, zam tartısmasında elestirileri rakamlarla açıkladı.

izm Haberi

izm


İzmir  Karşıyaka ilçesi, Mavişehir Mahallesinde, kıyı bandında deniz suyunun bölgeye dolmaması için yapılan “istinat duvarı (sedde) amaçlı” 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 7 Kasım 2014 tarihinde onaylandı.


Onaylı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve plan açıklama raporu bugün askıya çıkarıldı. İmar planları 23 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek.


 - 1/5000 ölçekli nazım imar planı (1)  için tıklayın

   

    1/5000 ölçekli nazım imar planı (2) için tıklayın


-nazım imar planı açıklama raporu için tıklayın


- 1/1000 ölçekli uygulama imar planı (1...