02 / 05 / 2024

Filli Boya dergisine ödül!

Filli Boya dergisine ödül!

Her yıl tasarımın başkenti Milano’da düzenlenen A’ Design Award yarışmasında Filli Boya, Design Soul Dergisi ile Dijital Yayıncılık ve Medya Kategorisi'nde Silver Award ödülünü kazandı...



Filli Boya Design Soul digital dergisi, İtalya’da düzenlenen dünyadaki prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü.




Filli Boya Design Soul digital dergisi, İtalya’da düzenlenen dünyadaki prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü. Her yıl tasarımın başkenti Milano’da düzenlenen A’ Design Award yarışmasında Filli Boya, Design Soul Dergisi ile Dijital Yayıncılık ve Medya Kategorisi'nde Silver Award ödülünü kazandı. Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun ödül ile ilgili yaptığı açıklamada, “A’ Design Awards’da Filli Boya‘nın dijital alandaki yayını Design Soul ile uluslararası alanda önemli bir başarıya imza attık. ‘Öncü ve yenilikçi marka’ kimliğimizi dijital dünyada da en iyi şekilde sürdürüyoruz. Rengin hayata dokunan her alanında var olmak hedefi ile yayın hayatına başlayan, bu doğrultuda keyifli içerikler sunan Design Soul dijital dergimizin gösterdiği bu başarı bizi çok gururlandırdı” dedi. 



Posta 



Geri Dön