02 / 05 / 2024

Filli Boya, Survivor'un en renkli ismini seçiyor!

Filli Boya, Survivor'un en renkli ismini seçiyor!

Hayata kattığı renklerle Türkiye 'de boya denilince akla ilk gelen Filli Boya, Facebook sayfasında yaptığı kampanya ile son dönemin popüler yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler 'in En Renkli Yarışmacısı 'nı seçiyor....



 Filli Boya Survivor 'un En Renkli Yarışmacısını Seçiyor!

Hayata kattığı renklerle Türkiye 'de boya denilince akla ilk gelen Filli Boya, Facebook sayfasında yaptığı kampanya ile son dönemin popüler yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler 'in En Renkli Yarışmacısı 'nı seçiyor. Facebook sayfasında oluşturulan platformda Filli Boya takipçilerinin oyları ile seçilecek olan Survivor 'un En Renkli Yarışmacısı 24 Haziran 'da belli olacak.

Boya sektörünün lideri Filli Boya, geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı. İlk iş olarak da, açtığı Facebook sayfasında oluşturduğu platformla son dönemin en çok konuşulan yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler 'in En Renkli Yarışmacısını seçmek için kolları sıvadı.

http://facebook.com/FilliBoya sayfasındaki Filli Boya takipçilerinin oyları ile seçilecek olan Survivor 'un En Renkli Yarışmacısı, 24 Haziran tarihine kadar gelen oylar ile belirlenecek. 20 Haziran tarihinde yapılacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 'in final gecesinde Acun Ilıcalı tarafından da duyurulacak olan kampanyada, katılımcılar çeşitli hediyeler kazanacak. Yapılan oylamada ünlüler ve gönüllülerden oluşan 14 yarışmacı arasında kıyasıya bir rekabet gerçekleşmesi bekleniyor.

 

 

 


Geri Dön