03 / 05 / 2024

Finansbank'tan sonbahara özel mortgage kampanyası!

Finansbank'tan sonbahara özel mortgage kampanyası!

Finansbank Perakende Ürünlerden Sorumlu Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu: "Finansbank’ın sonbahar dönemine özel yeni mortgage kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenlerin, ilk 6 ayda ödeyeceği taksitler 375 TL’



Konut kredisi ürünleriyle mortgage sektöründe ilklere imza atan Finansbank, düzenlediği kampanyalar ile ev sahibi olmak isteyen müşterileri ne özel avantajlar sağlıyor. Finansbank’ın sonbahar dönemine özel yeni mortgage kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenlerin, ilk 6 ayda ödeyeceği taksitler 375 TL’den başlıyor. Kampanya özelinde dosya ücretini, kredi kullanılacak tüm tutarlar için 1.000 TL olarak belirleyen Finansbank, müşterilerine yüzde 0.75 ’den başlayan avantajlı faiz or anlarından yararlanma imkanı sunuyor.

Konut kredisi pazarının, 2010 yılının ilk 9 ayında yüzde 22 büyüdüğünü belirten Finansbank Perakende Ürünlerden Sorumlu Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu , “Buradan hareketle pazarın yılsonuna kadar yüzde 32 büyüyeceğini ve sene sonunda konut kredileri piyasasının 56 milyar TL’yi aşmasını bekliyoruz. Finansbank olarak 2009 yılında yüzde 11’e yakın bir pazar payıyla mortgage’ta en büyük 3.banka konumuna geldik. 2010 yılında bu konumu korumayı ve konut kredisi pazarında yeni verilen kredilerdeki payımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi. Kurtoğlu , konut kredilerinin, bankanın toplam tüketici kredileri içerisinden yüzde 66’lık bir pay aldığını ifade etti.

Finansbank, konut kredilerindeki başarısını özel ürünler ile perçinliyor

Finansbank, MortgageKolay adı altında hazırladığı çeşitli ürünler ile müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunuyor. Konut kredilerinde bir ilk olan ve özel bir taksit ödeme planına sahip Taksiti Düşük Mortgage ürünü ile Finansbank müşterileri, 500 TL'den başlayan taksitlerle konut kredisi kullanabilirken peşinatsız mortgage ile satın alacakları konutun %95’ine kadar kredi kullanarak hayallerindeki konuta hemen sahip olabiliyor. Ayrıca mevcut konutlarını sattıktan sonra yeni bir konut almak isteyen, ancak mevcut evini halen satamamış müşterilere yönelik olarak oluşturulan Evini Değiştiren Mortgage ürünü ile tüketiciler yeni konutlarına hiç peşinat ödemeden sahip olurken, mevcut konutlarını satmak için de 3 yıllık bir süre kazanmış oluyor. Üstelik oluşturulan özel bir ödeme planı sayesinde oluşan taksitler standart mortgage’a göre yüzde 40’a varan oranlarda daha düşük….

Finansbank’ın diğer ürünleri arasında Düşen Faizli Mortgage, Eşit Anapara Ödemeli Mortgage, Anapara Ertelemeli Mortgage, Artan Taksitli Mortgage, Azalan Taksitli Mortgage, Hazır Mortgage, Masrafı Düşük Mortgage, Üniversite Öğrencilerine Mortgage, Kamu Çalışanlarına Mortgage, Standart Mortgage ve İndirimli Mortgage ürünleri yer alıyor.

Finansbank - Yapı Endüstri Merkezi işbirliği ile Konut Alım Rehberi

Müşteri memnuniyetini her zaman en yüksek seviyede tutmayı amaçlayan Finansbank , Yapı Endüstri Me rkezi ile beraber hazırladığı Konut Alım Rehberi ile müşterilerini konut alımıyla ilgili her konuda detaylı şekilde bilgilendiriyor. Tüketiciler, satın alacakları konutları akademisyen kadrosu tarafından bilimsel bir şekilde hazırlanan değerlendirme sorularının kılavuzluğu eşliğinde hukuki, ekonomik, genel mimari ve teknik açıdan detaylı şekilde değerlendirebiliyor. Konut alımı sırasında oluşabilecek tüm finansal ihtiyaçları için de Finansbank ürünleri ile nasıl çözüm bulabileceklerini kolayca görebiliyor.
Milliyet


Geri Dön