02 / 05 / 2024

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.



Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hız kesmeden devam ediyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor. Son durumda fındık fiyatları ne kadar? Tüm ayrıntılar aşağıda yer alıyor...

FINDIK FİYATLARI DURMAK BİLMİYOR!

Fındık fiyatları ülkemizdeki yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı sebebiyle sürekli olarak artış gösteriyor. 2023 yılına gelindiğinde, fındık fiyatlarına yapılan zamlar da devam ediyor ve illere göre değişiklik gösteriyor.

Geçtiğimiz yılın en fazla zamlanan ürünleri arasında yer alan fındık fiyatları, yeni güncellemelerle birlikte tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Fındık üreticileri ve satıcıları ile tüketiciler arasında konuşulan en önemli konulardan biri haline gelen fındık fiyatları, özellikle Sakarya, Giresun, Samsun ve Trabzon gibi illerimizde sıkça gündeme geliyor. Kuruyemişçilerde fındık almak isteyen vatandaşlar, elinde fıstıkla geri dönüyorlar.


Geri Dön