29 / 04 / 2024

Fish, 250 bin kart sayısına ulaştı

Fish, 250 bin kart sayısına ulaştı

10 liralık bir alışveriş sonunda yapılan çekilişle tüketicilere James Bond villasında 1 haftalık tatilden araba ve tekneye kadar pek çok hediye dağıtan Fish, 250 bin kart sayısına ulaştı.




Krizde kredi kartlarında aylık adetsel büyüme yüzde 1'in altına gerilerken, Fish ise yüzde 15 büyüdü. Kartı Boyner Grubu işbirliğiyle yaratan Akbank'ın hedefi, bu yıl 500 bin kart adedine ulaşıp, Kutuplar'a düzenlenen turdan mobilya yenilemeye kadar 10 milyon liralık hediye dağıtmak.



Eylül ayında Akbank ve Boyner işbirliğiyle piyasaya sunulan ve her 10 liralık alışverişte yapılan haftalık, aylık ve dönemsel çekilişlerle tüketicilere evden arabaya tatilden alışveriş çekine kadar piyasada en çok hediye veren kredi kartı haline gelen 'Fish', krizde adetsel bazda büyümesiyle kredi kartı piyasasına canlılık getirdi. Başta Boyner mağazaları olmak üzere Akbank'a ait Axess kredi kartının geçtiği her yerde kullanılabilen Fish, krizde normal kredi kartlarında aylık kart artış büyümesi yüzde 1'in altına gerilemişken, yüzde 15 oranında büyüme gösterdi.



Boyner Grubu ile başlattıkları işbirliğiyle "hayalleri gerçekleştirmek" için yola çıktıklarını belirten Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mine Könüman, "Karta ilgi çok büyük. Normal kredi kartlarında aylık adetsel büyüme yüzde 1'in altındayken, Fish yüzde 15 oranında büyüme gösterdi. Eylül ayından beri 250 bin kart sayısına ulaştık. Kriz döneminde bu rakamlar çok iyi" diye konuştu.



Kutuplar'a seyahat



Şu ana kadar çekilişlerle 223 kişiye büyük hediye olmak üzere 3.5 milyon liralık hediye verdiklerini kaydeden Könüman, "Yıl sonuna kadar kart sayımızı 500 bine çıkarıp, 10 milyon liralık hediye vermeyi hedefliyoruz" dedi. Könüman, bu yıl ilk yarı ve ikinci yarıda olmak üzere farklı sürprizlere ve hediyeler vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Ayın ödülünün BMW 316i olarak belirlendiği Nisan ayında verilecek hediyeler arasında BMW motosiklet, Yamaha jet-ski, 5 bin liralık hediye çeki ile gardrop yenileme, 3 adet çift kişilik yurtdışı gidiş dönüş uçak bileti, Shell'den 3.600 değerinde chip para, LG plazma, mutfak yenileme kapsamında Bosch bulaşık makinesi, no-frost buzdolabı ve fırın, 5 adet çift kişilik yurtiçi gidiş dönüş uçak bileti, Sony Vaio notebook, 2 kişilik Grönland kutup seyahati, MINI One otomobil, Tepe Home'dan 5 bin liralık hediye çeki, 2 kişilik Roma-Venedik seyahati ilk göze çarpanlar. Çekilişte Mayıs ayının ödülü Ağaoğlu Eltes Güneşi'nde 2+1 bir daire, Haziran ayınınki ise Sun Odyssey 30i yelkenli olarak belirlendi. İstanbul Helikopter turu ile Çırağan Otel'de 1 gece konaklamanın yanı sıra 2 kişilik İskoçya ve Göller Bölgesi turu, Güney Fransa, İtalya Toskana, Yunan Adaları, Roma-Venedik ve Fiyord seyahatleri dikkat çeken diğer hediyeler arasında.



Yılbaşında ev, araba, motoryat birarada verildi



Piyasadaki kredi kartlarının mevcut tüm özelliklerini taşıyan Fish'in, her gün, her hafta, her ay ve her yıl hediye verme özelliği bulunuyor. Her 10 TL'lik alışveriş için bin misline kadar ödül verilebildiği gibi ayrıca hediye çekleri ve anlık bedava alışverişler de yapılabiliyor. Her gün verilen hediyeler arasında seyahat, haftalık çekilişlerde araba, aylık çekilişlerde BMW Freelander yer aldı. Yılbaşında 1 kişiye 1 milyon YTL'ye yakın değerde 4+1 ev, bir motoryat ve Range Rover Sport otomobil verildi. Fish ile James Bond'un Golden Eye filminin çekildiği villada 2 kişilik 1 hafta tatil, Amerika'da NBA Maçı, Harley Davidson motosiklet, 2 kişilik Amalfi - Capri Sahilleri seyahati, Piaggio Vespa, Paris Disney seyahatine kadar sunulan hediye seçenekleri hayallerin sınırlarını zorladı. Ayrıca bugüne kadar 2.300 kişi de Fish'in anında verdiği sürprizlerle alışverişini bedavaya getirdi.



Axess ve Wings'de yeni sürprizler devreye girecek



Boyner mağazalarında 17 adet şubesi bulunan Akbank'ın Fish kredi kartını edinebilmek için 444 29 29 no'lu numara ve internet sitesi de kullanılabiliyor. 43.5 milyon adetlik kart pazarında Akbank'ın pazar payının yüzde 14'ü aştığını söyleyen Könüman, bankanın diğer kredi kartları Axess ve Wings'e önümüzdeki dönemde yeni özellikler eklemeye devam edeceklerini söyledi.
Vatan


Geri Dön