28 / 04 / 2024

Fixus Yapı Unigarden’da sınırlı sayıdaki ön satış avantajlarını kaçırmayın!

Fixus Yapı Unigarden’da sınırlı sayıdaki ön satış avantajlarını kaçırmayın!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde yükselen Unigarden projesinin temeli şubat ayı itibariyle atılıyor. Fixus Yapı'nın yeni projesi Unigarden'da avantajlı ödeme seçenekleri ve fiyatlarıyla lansman öncesi satışlar devam ediyor...



Fixus Yapı Unigarden’da sınırlı sayıdaki ön satış avantajlarını kaçırmayın!


İçinde açık otopark alanı, güvenlik ve spor alanlarının yanı sıra; devamında eğlence merkezi, market, kafe ve restorantlardan oluşan AVM’nin yer aldığı “Unigarden”da, toplam 850 adet konut bulunuyor. 


“Fixus Yapı” imzasıyla hayata geçirilecek olan “Unigarden”, Türkiye’nin en büyük eğitim kentlerinden Sakarya’da, Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde. 


Yatırımcıların gözde projeleri arasında yerini hızla alan “Unigarden”,sahip olduğu geniş olanakları, muhteşem manzarası ve  eşşiz konumuyla size bambaşka bir fırsat sunuyor. 


İstanbul gibi büyük şehirlerle kıyasladığınızda daha hızlı bir kazanç vaat etmesi, kira çarpanı düşünüldüğünde 10 yıl gibi kısa bir sürede kendini finanse etmesi ve kiralama işlemlerinin  Unigarden  satış sonrası destek ekibi tarafından yapılacak olması, yatırımcının “Unigarden”ı tercih etmesinin nedeni oluyor. 


Şubat ayı itibariyle temelleri atılarak lansman dönemine girilecek olan “Unigarden projesinde”, teslimler Mart-2016’da başlayacak. Firma bünyesinde “24 ay 0 faizli” ödeme seçeneği ve “120 aya kadar banka kredisi” imkanından “ön satış avantajlarıyla” yararlanmak için acele etmeniz gerekiyor!



Unigarden Satış Ofisi:  444 61 54

www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön