03 / 05 / 2024

FiYapı'nın sponsor olduğu MGD Gecesi sonuçlandı

FiYapı'nın sponsor olduğu MGD Gecesi sonuçlandı

Magazin Gazetecileri Derneği'nin ‘17. Altın Objektif Ödülleri', sanat dünyasının ünlülerine ve gazetecilere törenle verildi

 



Magazin Gazetecileri Derneğinin (MGD) ‘17. Altın Objektif Ödülleri', törenle sahiplerine verildi. Ataköy'deki Sheraton Otel'de FiYapı sponsorluğunda düzenlenen törene, iş, sanat ve basın dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Gecenin sunuculuğunu Zuhal Topal yaparken, şef Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası eşliğinde Ajda Pekkan sahne aldı.

MAGAZİNİN OSCARLARI

Sıla'nın ‘İmza' isimli albümüyle “Yılın Albümü” ödülünü aldığı törende, ‘Hastalıkta Sağlıkta' adlı parçasıyla “Yılın şarkısı” ödülü Mustafa Ceceli'ye sunuldu. Törende, “Yılın çıkış yapan yorumcusu” ödülü Yusuf Güney'e, “Yılın yorumcusu” ödülü de Ajda Pekkan'a verildi. Nefes “Yılın en iyi filmi”, Barış Falay “Yılın en iyi dizi oyuncusu”, Genco Erkal “Yılın en iyi tiyatro oyuncusu”,  Ata Demirer “Yılın en iyi sinema oyuncusu”, Tomris Giritlioğlu “Yılın en iyi sinema yönetmeni”, Ufuk Özkan “Yılın komedi oyuncusu”, Hakan Yıldırım “Yılın en iyi modacısı”, Çağla Şikel “Yılın en iyi mankeni”, Hanımın Çiftliği “Yılın en iyi dizisi”, Çok Güzel Hareketler Bunlar “Yılın Komedi Dizisi”, Beyaz Show “Yılın en iyi talk şov programı”, Var Mısın, Yok Musun adlı program “Yılın en iyi yarışma programı” ödüllerine layık görüldü.
Star

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Magazinin Oscar'larına görkemli tören
  
Magazin Gazetecileri Derneği tarafından verilen 'Altın Objektif Ödülleri' törenle sahiplerini buldu. Ajda Pekkan'ın sahne aldığı gecede adeta ünlüler geçidi yaşandı

Fi Yapı'nın ana sponsorluğunda bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilen 'Altın Objektif Ödülleri' önceki gece Sheraton Ataköy İstanbul Oteli'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Zuhal Topal'ın sunduğu ödül töreninde Nilgün Belgün, Zara ve Çağla Şıkel de çeşitli bölümlerde sunuculuk yaptı. Şef Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası eşliğinde süper star Ajda Pekkan'ın şarkılarıyla renk kattığı ödül törenine, sanat, sosyete ve iş dünyasından yaklaşık bin davetli katıldı. MGD Başkanı Sinan Tosun'un ev sahipliği yaptığı gecede Uğur Dündar, Hülya Koçyiğit, Gülben Ergen gibi isimler ödülleri sahiplerine takdim etti.

Benim gönlüm zengin
Gecede, Uğur Dündar'a ödül veren Zerrin Özer, 2 milyon dolara ev aldığı yönünde çıkan haberler için, 'Evi sadece kiraladım. Türkiye'nin gönlü en zengin insanıyım' dedi.

Kuzey'e Chucky diyoruz!
Derin göğüs dekolteli bir elbise giyen Şıkel, 'Kuzey'e, 'Chucky' diyoruz. Hep evdeyim ve onunla ilgileniyorum' dedi. Emre Altuğ ve Çağla Şıkel çifti, ikinci bir çocuk düşündüklerini fakat daha erken olduğunu da söyledi.

Geceden Notlar
Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'nda düzenlenen Kos-Bodrum Uluslararası Kültür Buluşması'nda dansöz ile göbek attıktan sonra tüm dikkatleri üzerine çeken Erdal Özyağcılar, 'Karım da dansözlere olan ilgimi iyi bilir. O yüzden neden daha fazla oynamadım diye hayıflanıyorum'' dedi.
Ece Gürsel, geçtiğimiz gün bir davette giydiği vücudunu ortaya çıkaran elbisesi hakkında konuşarak, 'Türkiye'nin en iyi top modellerinden biriyim. Kenarı açık ve abartılı olmayan bir elbise giydim, ortalık ayağa kalktı. Vücut benim vücudum, istersem çıplak gelirim' dedi.
Beşiktaşlı futbolcu Matteo Ferrari ile aşk yaşayan manken Lara Surol, beyaz ve mini elbisesiyle dikkat çekti. Surol, erkek arkadaşının davetlere katılmayı tercih etmediğini söyledi.
Geceye katılan Nilgün Belgün, gazetecilerin kıyafet ve takıları dolayısıyla Bülent Ersoy'a benzetmesi üzerine 'O kadar frapan duruyorsam ne mutlu bana. Bugüne kadar Bülent Ersoy'a hiç benzetilmemiştim, çok hoşuma gitti' dedi.

AKSAM Magazin'e 'En İyi Fotoğraf' ödülü
Magazİn habercilerinin de ödüllendirildiği gecede
AKŞAM Gazetesi Magazin Servisi'ne de bir ödül geldi. Sayit Durmaz, 'Van Kedisi: Ajda Pekkan' başlıklı haberi ile 'En İyi Fotoğraf' dalında ödüle layık görüldü.

MODA ÖDÜLLERİ
Yılın En İyi Modacısı: Hakan Yıldırım
Yılın En İyi Mankeni: Çağla Şıkel

ONUR ÖDÜLLERİ
Erdal Özyağcılar /
Elveda Rumeli
Tuncel Kurtiz / Ezel

MÜZİK ÖDÜLLERİ
Yılın Şarkısı: Hastalıkta Sağlıkta / Mustafa Ceceli
Yılın Albümü: Sıla / İmza
Yılın yorumcusu: Ajda Pekkan
Yılın Çıkış Yapan Yorumcusu: Yusuf Güney

SİNEMA ÖDÜLLERİ
En İyi Film: Nefes: Vatan Sağolsun
En İyi Oyuncu: Ata Demirer / Eyvah Eyvah
En İyi Yönetmen: Tomris Giritlioğlu / Güz Sancısı

HÜLYA İNŞALLAH HAMİLEDİR
Gecenİn en dikkat çeken isimlerinden Gülben Ergen, Hülya Avşar'ın Göcek'te denize girerken çekilmiş fotoğrafları için, 'Evet gördüm, inşallah hamiledir' dedi. Ergen, 'Bugün bu elbiseye girip giremeyeceğimi denedim. 3 senelik bir elbise. Bu elbiseye girmem benim için önemliydi' dedi. Ergen, Mustafa Ceceli'ye 'Yılın Şarkısı' ödülünü verdi.
Akşam/Ömer Karahan


 


Geri Dön