Teknoloji

Fiyatı dudak uçuklatan Playstation 5 şimdi de Migros'ta! BİM'i falan bırakın! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Trendyol, Hepsiburada, Teknosa, Turkcell Pasaj ve BİM gibi birçok yerde satılan bu oyun konsolu artık Migros'ta. Peki, PlayStation 5 fiyatları ne kadar? 9 Kasım 2022 PlayStation 5 fiyat listesi ve özellikleri...PlayStation 5'in piyasaya sürülmesinden bu yana birçok oyuncu bir fiyat düşüşü bekliyor

PlayStation 5 ilk çıktığında fiyatının yüksek olması nedeniyle Türkiye'de büyük ilgi görmüştü. PlayStation 5'in piyasaya sürülmesinden bu yana birçok oyuncu bir fiyat düşüşü bekliyor. Oyuncular şu anda PlayStation 5 satın almak için en ucuz yeri arıyorlar. Trendyol, Hepsiburada, Teknosa, Turkcell Pasaj ve BİM gibi birçok yerde satılan bu oyun konsolu artık Migros'ta. Peki, PlayStation 5 fiyatları ne kadar? PlayStation 5 kaç TL? PlayStation 5 özellikleri neler? 9 Kasım 2022 PlayStation 5 fiyat listesi ve özellikleri...

İşlevsellik açısından PlayStation 5, teknik yönleriyle çok ilgi çeken bir oyun konsolu. Saniyede 120 kare hızında 4K çözünürlük sunabilen konsol, 8K için de destek gösteriyor. PS5, yeni bir özel RDNA 2 GPU ve GPU üzerinde 10 TFLOP performans üretebilen 3.5 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli AMD Zen 2 tabanlı işlemciye sahiptir.

Bu arada, X Serisinin 12 TFLOP gücüne sahip olduğu açıklandı. Grafiksel olarak, zamanının biraz ilerisinde. İki konsolun CPU tarafı aynıdır. Ancak, lütfen aşağıdakilere dikkat edin:

En iyi optimize edici bu konsol savaşını kazanır. Güç tüm konsolu alır. Bu gücü kullanmak önemlidir. Yine Sony'nin özel oyunları burada kesinlikle önem kazanıyor. Ayrıca DualSense ile gelişen oyun deneyimi, PS5 için ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır.

konsolu 16 GB GDDR6 bellek kullanır. Bu, önceki modele kıyasla iki kat daha fazla. Depolama SSD'dir. PS5'in 825 GB kapasitesi var, ancak kullanılabilir depolama kapasitesi yaklaşık 667 GB. Bu alan, özellikle yakında çıkacak çok sayıda PS5 oyunu göz önüne alındığında hızla dolacaktır.

PlayStation Sertifikalı NVMe SSD ile dahili depolama kapasitenizi genişletin. Yine de iyi haber şu ki, bu konsolla harici sabit diskleri ve SSD'leri de kullanabilirsiniz. Bunun için bir USB bağlantı noktası kullanabilirsiniz. Bu şekilde alanı artırabilirsiniz. Ancak bu yöntem yalnızca PS4 oyunları için çalışır. PS5 oyunlarını oynamak için oyunları harici sabit sürücünüzden PS5'in dahili sürücüsüne kopyalamanız gerekir.

Peki, PlayStation 5 fiyatları ne kadar? PlayStation 5 kaç TL?  9 Kasım 2022 PlayStation 5 fiyat listesi...

MİGROS PLAYSTATION5 9 KASIM 2022 FİYAT LİSTESİ

1 - Playstation 5 Oyun Konsolu - Dijital Satış Fiyatı: 19 bin 499 lira

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.migros.com.tr

Editör notu: Bu haber 9 Kasım 2022 tarihinde saat 01:41’de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 56 kuruş, euro 18 lira 67 kuruş, altının gramı ise 1023 lira değerindedir.

Oppo A55 Turkcell Pasaj'da! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...
Efsane Kasım kapsamında Xiaomi Redmi Note 11 Pro MediaMarkt'ta! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...
Carrefoursa'dan Galaxy Z Flip4’e indirim! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...