Otomobil

Fiyatlar zamlandı ama piyasada otomobil bulunamıyor!

Çip krizi, hammadde ve taşıma maliyetlerinin artışı  dünyanın genelinde otomobil fiyatlarının yükselmesini tetiklerken, Türkiye'de ise bunlara ek olarak döviz kurları ve enflasyonun eklenmesiyle otomobil fiyatlarına fahiş oranda zam geldi. Buna karşın bayilerde araç bulunamıyor. Bugün Resmi Gazete, Hazine ve Maliye Bakanlığının, Özel Tüketim Vergisi Listesi (II) (Seri No: 11) ve Haberleşme Vergisinin Tebligatına İlişkin Ortak Tebliğ (Seri No: 21) Hakkında Ortak Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Duyuru ve Motorlu Taşıtlar Vergisi Ortak Tebliği (sıra numarası: 55) yayınladı

Vatandaşların her markadan araç alabilmesini kolaylık sağlamak için ÖTV muafiyet limiti değiştirilirken, araç almayı düşünenler için sıfır araç fiyatlarının ne kadar zamlandığı da en merak edilen konuların başında geliyor.

Bugün Resmi Gazete, Hazine ve Maliye Bakanlığının, Özel Tüketim Vergisi Listesi (II) (Seri No: 11) ve Haberleşme Vergisinin Tebligatına İlişkin Ortak Tebliğ (Seri No: 21) Hakkında Ortak Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Duyuru ve Motorlu Taşıtlar Vergisi Ortak Tebliği (sıra numarası: 55) yayınladı.

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Teşvikten yararlanmak isteyen BES’e akın etti! Kaç kişi başvurdu?

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?

Yılın en sevilen buzdolabı Samsung RB50RS334SA Inox No Frost  fiyatı ne kadar? 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Blue Diamond’da pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim fırsatı! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi