08 / 10 / 2024
fuzul

Fiziki altın karşılığı ucuz konut kredisinde flaş gelişme! 2 sene öncesinde bu kampanya zaten yapılmıştı!

Fiziki altın karşılığı ucuz konut kredisinde flaş gelişme! 2 sene öncesinde bu kampanya zaten yapılmıştı!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, Merkez Bankası'nın altın rezervlerini artırmaya yönelik Altın Konut Modeli'ni önermesi vatandaşlar arasında heyecan oluştururken, Girişimci Mert Ergün'den flaş açıklama geldi.




Şimdiye kadar 'sertifika, altın hesabı' gibi önerilerin çalışmadığına dikkat çeken Oğuz, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan'ın Altın Konut Modeli'nin hem konut piyasasını hareketlendireceğini hem de Merkez Bankası altın rezervlerini artıracağını belirtmesi heyecan oluşturdu.

Girişimci Mert Ergün, gündeme bomba gibi düşen bu haberle ilgili flaş açıklamalarda buldun. Ergün, 2 sene önce Haziran 2022’de altın karşılığında 0.89 oranlı 10 yıl vadeli konut kredisi kampanyası yapıldığını hatırlattı. 

Ergün bu gelişmenin daha önce uygulandığını hatırlatarak ''Yani sakin olun arkadaşlar, Amerika zaten keşfedildi.'' diyerek, fiziki altın karşılığı ucuz konut kredisi fikrini kendi bulmuş gibi açıklama yapanlara seslendi. İşte Girişimci Mert Ergün'ün sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım...

Mert Ergün @ergunmrt1

Fiziki altın karşılığı ucuz konut kredisi fikrini kendi bulmuş gibi caka satanları görüyorum X’te.

Komik.

Çok değil 2 sene önce Haziran 2022’de zaten Altın karşılığında 0.89 oranlı 10 yıl vadeli konut kredisi kampanyası yapıldı.

Konut değerinin en az yarısı 1 Nisan'dan önce açılmış döviz tevdiat hesaplarının bozdurulması veya fiziki altınların MB'ye satılarak karşılanması şartıyla alınacak konutlar bu paketten yararlanabilecek.

Döviz ve altın varlıkların TL’ye dönüşümünü teşvik etmek için yapılmıştı.

Yani sakin olun arkadaşlar :)

Amerika zaten keşfedildi !

Milletvekilinden kira çıkışı: Kış aylarında ağır bir barınma krizi kiracılarımızı bekliyor, acil önlem alınmalı!

Konutta yeni kredi kampanyası önerisi: Altın konut modeli!

Geri Dön