22 / 07 / 2024

Flex Dumankaya'da 185 bin TL'ye 2+1!

Flex Dumankaya'da 185 bin TL'ye 2+1!

Fiyatların 84 bin TL'den başladığı Flex Dumankaya'da inşaat Mart 2011'de başlayacak. Dumankaya tarafından hayata geçirilecek olan proje, Ağustos 2013'te teslim edilecek...




Lokasyon
İstanbul Anadolu yakası Pendik İlçesi Kurtköy Bölgesinde yer almaktadır. Dumankaya tarafından Kurtköy Bölgesinde yapılmış olan Trend, Trend Ekstra, Konsept İstanbul, Dumankaya Minimal ve Dumankaya Cadde projelerine yakın mesafededir. Kurtköy Bölgesi hızlı gelişimi ve düzenli şehir planlaması ile Anadolu yakasının en iyi kentleşen bölgesi haline gelmiştir. Birçok yerli ve yabancı araştırma kuruluşu Kurtköy Bölgesi’nin İstanbul’da en çok değer kazanan bölgeleri arasında yer aldığı konusunda ortak görüş bildirmektedir. Tüm alt yapı hizmetlerinin verildiği Kurtköy ve çevresi zemin sağlamlığı açısından da kentin depreme karşı en güvenli yerlerinden birisidir.

Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarının düzenlendiği İstanbul Park, hava trafiği her geçen gün artan Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı, Sabancı, Okan, Alarko Üniversiteleri ve Koç Lisesi gibi seçkin eğitim kurumları, 800.000 m2 alan üzerine kurulu olan Viaport Uluslar arası Alışveriş Fuar ve Kongre Merkezi, Viaport Otel, Atlantis AVM yakın zamanda yapılması planlanan Teknopark (silikon vadisi) ve 5 yıldızlı otelleriyle Kurtköy Türkiye’nin en önemli kültür, ekonomi ve turizm merkezlerinden biri olmaktadır. Bunların dışında Pendorya AVM, Neomarin AVM, Metro Grosmarket, Divan Asia Otel, The Green Park Otel, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Tübitak ve Pendik Marin Türk bölgeye yakın konumlarda yer almaktadır.

Ulaşım
Geniş bulvarları ve düzenli kavşakları ile bölge içinde ve ana arterlere ulaşım rahat bir şekilde sağlanmaktadır. Dumankaya Flex Kurtköy; TEM ve E-5 karayolları arasında bulunuyor. TEM Kurtköy gişelerine 2 km, Sabiha Gökçen Havaalanına da 2 km mesafede. İETT otobüs durağı ve minibüs geçiş hatlarına komşu bir noktada. Toplu taşıma araçları ile Kadıköy’den  4 Levent’e kadar ulaşım imkanı bulunuyor. Aynı zamanda Pendik Hızlı Feribot ve Deniz Otobüsü İskeleleri ile İstanbul’un değişik noktalarına ulaşılabiliyor.

Arazi Büyüklüğü ve İnşaat Alanı
Arazi büyüklüğü 10.130,80 m² (~ 10 dönüm)
İnşaat alanı        38.487 m²

Proje Blok ve Konut Dağılımı
Proje 4 – 8 katlı 3 bloktan oluşmaktadır.

Home Office Konut Adedi 376 adet
Ticari Alan (Mağaza) 7 adet

Proje Konut Tipi ve m² Dağılımı

Konut
Tipi Brüt M² Tip Adedi Konut Adedi %
Min. Max.   
Std. 40 66 6 Tip 137 %36
1+1 60 86 9 Tip 190 %51
2+1 90 154 6 Tip 49 %13
376 

Blok Kat Yükseklikleri ve Konut Adetleri
A Blok 1.Bodrum+ 4 kat ……………………. 12 konut
B Blok zemin+8 kat       …………………….  177 konut
C1 Blok Zemin +8 kat    …………………….  68 konut
C2 Blok Zemin+8 kat      ……………………. 71 konut
C3 Blok Zemin+8 kat      ……………………. 48 konut
Toplam ………………………………………           376  konut

Daire İç Özellikleri
Home Office kullanımına uygun akıllı kat planları ile günümüz trendlerinde optimum kullanım alanları oluşturulmuştur.
Home Office konutlar optimum zevke hitap edecek şekilde standart dekorasyonlu olarak teslim edilecektir.

Home Office Konut Sosyal Donatı Alanları
Lobi alanı / Resepsiyon
Toplantı Odaları
Flexible Restaurant
Kafeterya
Açık yüzme Havuzu (~150 m²)

Site Genel Özellikleri
24 saat güvenlik hizmeti
Açık (20 adet) -Kapalı (219 adet) otopark alanları
Toplam otopark adedi 239 adet

Projede Farklılaşan Özellikler

Dumankaya Flex Kurtköy projesinde home Office konutlar ile iş ve ev yaşamı birleştiriliyor.
Dumankaya “Pusula Business Card”
Akıllı Yaşam Konsepti
Leed

LEED NEDİR
Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED), ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından geliştirilen bir dizi kriterler listesidir. 2000 yılında yeşil bina tasarımı için endüstri standardı olarak kabul edilmiş olup, çevreci binaların yapılması için belli kriterler getirilmesini sağlamıştır. LEED’i inşaat projelerinin çevre üzerindeki etkilerini ve doğal kaynakları korumadaki duyarlılıklarını ortaya çıkarmada ölçülebilir bir referansın olmasına olanak sağlayan, bir tür sertifikasyon sürecini içeren derecelendirme sistemi olarak tanımlayabiliriz.

Leed kavramı ile projenin yatırım kazanç değeri yükseltecektir. Projede Leed kriterleri ile min. %10 ile %20 arası enerji tasarrufu sağlanacaktır. Leed sertifikalı binalar; inşaat aşamasında kullanılan sağlıklı malzemeler ile daha sağlıklı , yağmur sularının toplanarak sulamada kullanılması ve atıkların geri dönüşümden geçirilmesi ile çevreye duyarlı ve ısı-su enerji tasarrufu ile ekonomik binalardır.

İnşaat Tekniği
Dumankaya Flex Kurtköy, gelişmiş ülkelerde depreme karşı kullanılan en güvenilir inşaat tekniklerinden bir tanesi olan  ‘radye temel üzerine konvansiyonel inşaat sistemi ’ uygulanarak yapılacaktır.
 
İnşaat Başlangıç ve Proje Teslim Tarihi
İnşaat başlangıcı Mart 2011
Teslim tarihi Ağustos 2013 + 6 Ay peyzaj

Flex Dumankaya'da alanları 40 ila 66 metrekare olan stüdyolar 84 bin TL ila 147 bin TL'ye; alanları 61 ila 71 metrekare olan 1+1'ler 128 bin TL ila 154 bin TL'ye; alanları 90, 91, 98 ve 154 metrekare olan 2+1'ler 185 bin TL ila 370 bin TL'ye satılıyor.

Dumankaya Flex fiyat listesi için tıklayın

Fiyat ve satış kampanyası için tıklayın

(0216) 585 46 00

http://www.dumankaya.com/default.aspx

 

Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

 

‘Home office’i Kurtköy’e kurdu

Dumankaya’nın Kurtköy’deki ‘home office’ projesinde özellikle çevreci anlayış dikkat çekiyor

2011’in ilk altı ayında dört proje üreterek ortaya 400 milyon dolarlık değer çıkarmayı hedef alan Dumankaya İnşaat, bu yılki projelerinden birinin daha tanıtımını yaptı. Şirketin 2010’daki beşinci projesi olan ‘Dumankaya Flex Kurtköy’ isimli çalışması  ‘home office’ temalı. Proje, teknolojik imkanları ve çevreci yapısıyla dikkat çekiyor. Dumankaya’nın bir hizmeti olan Pusula business ile 7/24 concierge ve call center hizmetinden firmalara özel Türkçe ve İngilizce olarak hizmet verilecek. 

Projede dikkat çeken bir diğer noktada özel davet ve toplantı organizasyonlarına, indirimli araç kiralamadan havaalanı transferine kadar oldukça geniş bir hizmet yelpazesiyle yapılandırılması. Projenin altyapısı ve mimari özellikleri de dünyanın en iddialı çevreci sistemi olan LEED’e aday olacak şekilde yapılandırılacak. Beş ayrı blokta toplam 376 home office olarak tasarlanan projenin teslim tarihi ise Ağustos 2013 olarak belirlendi. 

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, projenin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Dumankaya Cadde’de satışa çıkarılan konutlarda yüzde 60’lık satış gerçekleştirmeleri nedeniyle Dumankaya Fleks’in çıkışını hızlandırdıklarını belirtti. 2011 planlarına dikkat çeken Dumankaya, “Altı ayda dört projeyle 400 milyon liralık proje ortaya çıkaracağız. Önümüzdeki yıl yüzde 50’nin üzerinde büyüyeceğiz” dedi.

HİÇ PEŞİNATSIZ ÖDEME SİSTEMİ

Dumankaya’nın Kurtköy’de geliştirdiği proje beş ayrı blokta toplam 376 adet home office’dan oluşuyor. Projedeki daire tipleri 40-66 metrekare arası stüdyo, 60-86 metrekare arası 1+1 ve 90-154 metrekare arası 2+1’lerden oluşuyor. Sosyal donatılar ise çatıda bir yüzme havuzu, kademeli yansıma havuzları, flexible roof ve executive lounge, fitness salonu, alışveriş birimleri, teras bahçeleri ile yürüyüş ve koşu parkurlarından oluşuyor. 

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya’nın “Evle iş arasını üç saniyeye indiriyoruz” sözleriyle tanımladığı projede fiyatlar 84 bin ile 393 bin TL arasında değişiyor. Dumankaya, başlangıçten itibaren peşinatsız ödeme sistemini uygulamaya aldıklarını belirterek, taksitlerin ise 839 TL’den başladığını kaydetti.

YEŞİL KATMANLA OKSİJEN ÜRETECEK  

-  Alt yapısı ve mimari özellikleriyle LEED sertifikasına aday olarak tasarlandı. 

-  Projedeki temel ilke daha çok ısı ve ses yalıtımıyla daha az maliyet, daha az karbon salınımı üzerine kurgulu. 

-  Yeşil çatı uygulamasıyla yağmur suyundan yararlanma, atık sisteminin yükünü hafifletme, bölge florasından oluşturulan yeşil katmanlarla oksijen üretimi ve sera etkisi oluşturan yansımaları en aza indirgeme gibi oldukça iddialı bir proje taslağı var.

BAHÇEŞEHİR VETUZLA’YA YAKIN PLAN

Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, gelecek yılın ilk altı ayındaki dört projeleri hakkında şöyle konuştu: 

“Tuzla Aydınlı Gizlibahçe bölgesinde üç yeni projemiz var. Bununla birlikte oturum ve yatırım amaçlı olmak üzere toplam üç projemiz olacak. Bahçeşehir bölgesinde Dumankaya Modern’in yanındaki satın aldığımız arsada toplamda 1.500 konutluk projemizi de devreye almayı planlıyoruz.”
Tebernüş Kireçci/Milliyet

 

Trafikten bıkanlar için ev ve işi bir araya getirdi

İstanbul'un trafiğinden bıkan yatırımcıların ofis tipi ve 1+1 konutlara ilgi göstermesi şirketleri bu alana yoğunlaştırıyor.

2010 yılını yüzde 30 büyümeyle kapatmayı hedefleyen Dumankaya İnşaat, Kurtköy'de kuracağı Flex Kurtköy projesiyle 367 home office tipi daireyle iş ile ev yaşantısını bir araya getirecek. Dumankaya Flex Kurtköy'de 5 ayrı blokta toplam 376 adet home office bulunacak. 40-66 metrekare arası stüdyo, 60-86 metrekare arası 1+1 ve 90-154 metrekare arası 2+1 home office'ler projedeki daire tiplerini oluşturuyor. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre 84 bin lira ile 393 bin lira arasında değişiyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, Flex Kurtköy'ün 2010'daki 5. projeleri olduğunu belirterek, "2010'da 325 milyon liralık bir proje ortaya çıkardık. 2011'in ilk 6 ayında 4 proje ile 400 milyon liralık proje ortaya çıkaracağız." dedi. Dumankaya Cadde'deki konutların yüzde 60'ının satıldığına dikkat çeken Dumankaya, bu nedenle Flex projesinin çıkışını hızlandırdıklarını kaydetti. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya da peşinatsız ödeme sistemini projenin başlangıcından itibaren uygulamaya aldıklarını, taksitlerin aylık 839 liradan başladığını belirtti. Proje 2013 Ağustos'ta teslim edilecek. Dumankaya, "Serbest çalışma artık yeni bir trend. Evle işin arasını ne kadar kısaltabilirsek ülkemize o kadar katkı sağlamış olacağız. Evle ofisin arasını üç saniyeye indirdik." diye konuştu. Bu yıl yüzde 30'luk büyüme elde edeceklerini söyleyen Dumankaya, önümüzdeki yıl büyümelerinin yüzde 50'nin üzerinde olacağını kaydetti.

Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador ise projenin Kurtköy'ün merkezinde yer alacağını belirtti. Kayador, "2011 yılının ilk 6 ayında planladığımız projeler; Sabiha Gökçen Havaalanı'nın yanı başındaki Tuzla Aydınlı Gizlibahçe bölgesinde 3 yeni projemiz var. Ayrıca Bahçeşehir bölgesinde Dumankaya Modern'in yanında satın aldığımız arsada toplamda 1.500 konutluk projemizi de devreye almayı planlıyoruz. Bunlar 2011'in ilk 6 ayı için kesinleşen ve lansmanını yapacağımız 4 proje." diye konuştu.
Zaman

Dumankaya Flex 89 binden satışa çıktı  

Yılda 5 projenin temelini atan Dumankaya İnşaat, satışlarında yaşadığı canlılık nedeniyle yeni projesinin lansmanını erkene aldı.

İş ve evi bir araya getirecek şekilde yapılan Dumankaya Flex Kurtköy’ün satışına başlayan şirket, home ofis tarzında yaptığı yeni projesindeki toplam 376 konutta fiyat aralığının ise 89-393 bin lira arasında değiştiğini belirtti. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya yaptığı konuşmada, yılı güzel sonuçlarla kapatacaklarını, bu yıl yaklaşık yüzde 30’luk büyüme elde edeceklerini söyledi. Dumankaya, önümüzdeki yıl ise büyümelerinin yüzde 50’nin üzerinde olacağını belirtti. Her yıl ortalama yüzde 25 büyüdüklerini belirten Uğur Dumankaya da, bu yıl 325 milyon liralık projenin temelini attıklarını belirterek, 2011’in ilk 6 ayında ise 400 milyon liralık projenin yapılmasının kesinleştiğini söyledi. Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador ise “2011 yılının ilk 6 ayında Tuzla Aydınlı Gizlibahçe bölgesinde 3 yeni projemiz var. Ayrıca Bahçeşehir bölgesinde toplamda 1.500 konutluk projemizi de devreye almayı planlıyoruz. Bunlar 2011’in ilk 6 ayı için kesinleşen 4 yeni proje” dedi.
Star

 



Geri Dön