27 / 04 / 2024

Flora Suites&Office Residence'ta metrekaresi 4 bin dolara! 24 ay sıfır faizle!

Flora Suites&Office Residence'ta metrekaresi 4 bin dolara! 24 ay sıfır faizle!

Firma: STC İnşaat

Proje: Flora Residence

STC İnşaat tarafından yapılan Flora Suites&Office Residence projesinde yüzde 30 peşinatla 24 ay sıfır faizle vade yapılıyor. Projedeki ofisler ve evler oturuma hazır durumda



"Türkiye'nin en iyi akıllı ev/ofis residence'ı!" olarak lanse edilen Flora Suites&Office Residence projesi 34 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projenin ilk 9 katında ofisler yer alıyor. Diğer katlarda ise rezidans dairelere yer verildi. 


70 bin metrekarelik alana kurulan  Flora Residence  projesinde tüm rezidanslar 1+1 tipinde. Rezidanslar 80 metrekare ve 90 metrekare olarak iki farklı tipte tasarlandı. 370 daireli Flora Rezidans projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin dolar ile 5 bin 600 dolar arasında değişiyor. Albaraka Türk'ten 120 aya kadar kredi kullanılabilen projede  STC İnşaat  bünyesinde yüzde 30 peşinatla 24 ay sıfır faizle vade yapılıyor. 


Ataşehir'de yükselen Flora Rezidans projesinde resepsiyon, güvenlik, havuz, çamaşırhane, fitness center, kuru temizleme, catering destekli toplantı odaları, kapalı otopark, ortak sekreterya, depo/arşiv/posta/kurye olanakları, konsept çarşı ve restoranlar bulunuyor. 


Flora Residence'ta rezidanslar ve ofisler oturuma hazır durumda.


0216 574 89 66


http://www.floraoffice.com


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön