03 / 05 / 2024

Flow Oturma Grubu L’unica ile bahçelerde modernizm rüzgarı!

Flow Oturma Grubu L’unica ile bahçelerde modernizm rüzgarı!

Fonksiyonelliği ve kaliteyi estetikle buluşturan bahçe mobilyaları markası L’unica, yalınlığın gösterişli bir dışavurumu olan Flow Oturma Grubu ile bahçelere nostaljik bir hava katabildiği gibi modernizm rüzgarları da estirebiliyor.



Yaklaşık 100 farklı modelde binlerce çeşit bahçe mobilyası ürününe sahip olan L’unica, modülerliğin ön planda tutulduğu ve detaylarında güçlü bir model olan Flow Oturma Grubu ile bahçe keyfine eşlik ediyor. Her ortama uyum sağlayabilen yapısıyla ve iki farklı örgü seçeneğiyle dikkat çeken Flow Oturma Grubu, Banana Wrap örgü stiliyle nostaljik bir duruş sergilerken, Rope örgü stiliyle modern bir görünüm sunuyor.


Yalın ama gösterişli olan Flow Oturma Grubu’nda kusursuz birleşimler sayesinde modüler bir oturma grubundan, çok geniş bir “L“ köşe takımına geçiş olanağı da mümkün. Ayrıca “U“ oturma formu ile bir üçlü koltuk, iki tekli koltuk şeklinde ihtiyaca ve isteğe göre oturum pozisyonu da sağlanabiliyor.


Dış mekanlarda modülerliğiyle fark yaratmaya ve bahçe keyfine konfor sunmaya hazır olan Flow Oturma Grubu, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan temin edilebiliyor.


Geri Dön