07 / 05 / 2024

Fnd Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Fnd Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Adem    Uçar tarafından kuruldu.



Fnd Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Adem    Uçar tarafından kuruldu.

Fnd Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü asansör, bina, büro , tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık , mühendislik hizmetleri, teknik müşavirlik , danışmanlık hizmetleri yapmak. Plan , proje , teknik hesaplar , danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak , bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. b. Her türlü asansör , yürüyen merpen, yürüyen yollar ve döner kapıların montajı, imalatı, alım-satımı , tamiri, bakımı, onarımı, ithal ve ihracatını yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında kalite, marka, patent, çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile işyeri hekimliği , iş ve sosyal güvenlik uzmanlığı ile ilgili her türlü eğitim , uzmanlık , yönetim, danışmanlık, mühendislik, proje ve benzeri konulara ait denetim , sertifikasyon ve eğitim hizmetleri vermek. d. Kalite belgelendirme, ürün belgelendirme, sistem belgelendirme, ce belgelendirme, iso 9001 , iso 14001 gibi belgelendirme hizmeti vermek. e. Her nevi demir çelik ürünlerinin , yassı hadde mamüllerinin , sac profil boruların , köşebentlerin, paslanmaz sac alüminyumların ve diğer madenlerden ham ve yarı mamüllerin fason olarak işlenmesi , imalatı, lazer kesimi , boy kesme , dilme , şekillendirme , boyama ve mamül haline gelinceye kadar tüm işlemlerini yapmak. f. Her türlü elektronik ve mekanik makine alet ve yedek parçalarının alım-satımı , imali , ihraç ve ithalatını yapmak. g. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. h. Her türlü motorlu taşıt ticareti, kiralama hizmeti, ithalat ve ihracatını yapmak. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. ı.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve her türlü nakil vasıtaları alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön