30 / 04 / 2024

Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi!

Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Çeşme Fener Burnu

Denize sıfır şekilde inşa edilen Folkart Çeşme projesinin lansmanı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde inşa ediliyor.



Suit olarak dizayn edilen projede daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde alternatiflerle dizayn edildi.


Ortak seçenekleri arasında projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, termal havuz, fitness center, açık ve kapalı otopark, oyun alanları yer alıyor. 


5 kat şeklinde yükselecek olan proje İzmir- İstanbul Otoyolu tamamlandıktan sonra ulaşımı daha da kolaylaşacak. Proje Gençlik Kampı'na yakın yerde yükselecek.


Lansmanı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Folkart Çeşme projesinin inşa çalışmaları başladı. Projede teslimler 31 Mayıs 2017'de yapılması planlanıyor.


Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi daire fiyatları 306 bin Euro'dan başlıyor kata ve daire tipine göre fiyatlar değişiyor. Proje  İzmir  İl'i Çeşme İlçe'si Fener Burnu'nda denize sıfır halde hayata geçiriliyor.


444 2 278

http://www.folkart.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön