28 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova Evleri satış ofisi!

Folkart Life Bornova Evleri satış ofisi!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yükseliyor. Folkart Life Bornova Evleri satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.



Konum bilgisi kapsamında Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği  Folkart Life Bornova  Evleri projesi İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunuyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle 120 ay taksitlendirilme yapılıyor. Proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. 


Folkart Life Bornova Evleri teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Folkart Life Bornova Evleri satış ofisi!

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön