28 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Peki Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?



"Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan projenin genel özellikleri hakkında bilgi verelim. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 25 bin metrekare arsa alanına sahip.


Folkart Yapı tarafından inşa edilen  Folkart Life Bornova  Rezidans'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.


İzmir Folkart Life Bornova Evleri İzmir-Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın bağlantılı lokasyonda, metro ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda yükseliyor. 


Toplamda 828 adet daireden meydana gelen Folkart Life İzmir'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar için banka kredili 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

Alanları 46 metrekare ile 211 metrekare arasında farklılık gösteren Bornova Folkart Life fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede restoranlar, yüzme havuzları, kapalı otopark, SPA ve fitness gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Folkart Bornova Life nerede?

Satış ofisi: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön