28 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Bornova

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...



Folkart Life Bornova ulaşım krokisi haberimizin devamında yer alıyor. Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 25 bin metrekare arsa alanına sahip.


İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen Folkart Life Konutları'nın büyüklükleri 46 metrekareden başlangıç gösteriyor, 211 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje  Folkart Yapı  imzası taşıyor.


Bornova Folkart Life Evleri Adnan Menderes Havalimanı ve metroya yakın bölgede, Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda inşa ediliyor.


Folkart Life  İzmir  ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 120 ay banka kredili vade yapılıyor. Projede firma bünyesinde kredi de kullanılabiliyor. 


Folkart Life Bornova'nın ortak yaşam alanları arasında; restoranlar, yüzme havuzları, cafe ve çarşı, çocuk havuzu,  açık - kapalı süs havuzu, kapalı otopark, SPA ve fitness, koşu ve yürüyüş yoluna yer veriliyor. 


Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!


Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!


Bornova Folkart Life adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön