03 / 05 / 2024

Folkart Life Bornova'da teslimler Haziran 2017'de!

Folkart Life Bornova'da teslimler Haziran 2017'de!

İzmirli inşaat şirketi Folkart, 5 yılda Türkiye'nin en büyüğü olmayı hedefledi. Şirket, 340 metrelik rezidansla da AB rekorunu kıracak.



Saya Grubu bünyesinde 2006'dan bu yana İzmir'de Folkart Narlıdere, Mavişehir ve Towers projelerini hayata geçiren Folkart Yapı, vites büyüttü. Türkiye'nin en büyük inşaat şirketi olmayı hedefleyen şirket, önümüzdeki 5 yıl içinde bu hedefine ulaşmayı planlıyor. Bugüne kadar İzmir'de 900 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdikleri söyleyen Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Gelecek 1 yıl içinde 1 milyar liralık yatırım planımız var. Bu projelerin arazileri alındı. Folkart İzmir'den çıkarak, 5 yılda Türkiye'nin en büyük inşaat şirketi olacak" diye konuştu. Mesut Sancak, İzmir'de sırada bekleyen projelerinin Çeşme, Bornova ve Bayraklı'da olacağını açıkladı. Bunlardan birinin ofis projesi olacağını söyleyen Sancak, Avrupa Birliği'nin (AB) en yüksek binasını da İzmir'de yapacaklarını da ifade etti. 73 katlı 340 metrelik bir kulenin inşaatına başlayacaklarını belirten Sancak, projenin kasımda başlayacağını söyledi. Sancak, Londra'da ve New York'ta arazi arayışı içinde olduklarını belirterek, "Türkiye'nin en büyük şirketi olmak için mor inek olmaya devam edeceğiz. Farklı olmaya çalışacağız" dedi. 



İzmir'de yatırıma devam edeceklerini vurgulayan Mesut Sancak, "İzmir'de yıkılmayı bekleyen 350 bin konut var. Bunların yerine 750-800 bin konut yapılacak. Folkart, kentsel dönüşümde de aktif olacak. Uluslararası firmalar da İzmir'e gelmeye başladı. Biz yatırımlar konusunda ilk adımı atmış olduk. 10-15 yılda İzmir'in silüeti değişecek" diye konuştu. İstanbulİzmir Otoyolu'nun hayata geçmesinin yatırımlar için çok önemli olduğunu vurgulayan Mesut Sancak, "Bu İzmir'in başına gelebilecek en iyi şey. Artık İstanbul doldu ve gidilebilecek en iyi liman İzmir" dedi. 


YÜZDE 50 TALEP GELDİ

Fol kart Life Bornova, toplam 250 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor. Ulaşılabilir lüks sloganıyla yola çıkan Folkart Life Bornova'da dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 500 ile 4 bin lira arasında. Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanan projede, büyüklükleri 38- 219 metrekare arasında olan toplam 830 daire bulunuyor. Folkart Life Bornova'nın fiyatları ise 185 bin ile 824 bin TL arasında değişiyor. 


Ticari Hayat 


Geri Dön