28 / 05 / 2024

Folkart Platin Lig’te!

Folkart Platin Lig’te!

Folkart, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasında Platin Lig’te yer aldı...



Türkiye İtibar Akademisi (TİA) adına Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile Bursa Teknik Üniversitesi denetiminde ve raportörlüğünde bu sene üçüncüsü yapılan Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasına göre geçtiğimiz senelerde Altın Lig’te yer alan Folkart, bu sene Platin Lig’e çıktı.

Ülke ekonomisine ve sosyal hayata en fazla fayda sağlayan kurum ve markaların bulunduğu Ekonomiye Fayda Endeksi'nde geçtiğimiz senelerde Altın Lig’te bulunan Folkart, bu sene Platin Lig’te yer aldı.

Türkiye örneklemi şeklinde kabul edilen 26 bölge ve 81şehirde Bilgisayar Destekli Telefon ile Arama Yöntemi kullanılarak (CATI) gerçekleştirilen araştırmada, onlarca soru soruldu. Araştırma için yaklaşık olarak 12 bin kişi ile iletişime geçildi.

Folkart Platin Lig’te!

FOLKART ÖNCÜ MARKALAR ARASINDA

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Türkiye İtibar Akademisi'nin yaptığı araştırmalar sonucunda Türkiye'nin en itibarlı markaları arasında yer aldıklarını ve bu sene 3.'sü gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi araştırmasında da, önceki senelerde olduğu gibi ülke ekonomisine katkı sağlayan öncü markalar arasında yer aldıklarını belirtti.

Geçtiğimiz sene Ekonomiye Fayda Endeksi araştırmasında Altın Lig’te bulunduklarını dile getiren Mesut Sancak, “Ülkemizin çok değerli üniversitelerinin de katkı koyduğu araştırma sonucunda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önemli bir başarı sağladık. Şirketlerin ekonomiye ve topluma yansımalarını ortaya koyan EFE araştırmasında, Platin Lig’te yer aldık. Folkart’a duyulan güvenle geleceğe ilerliyoruz. Ülke ekonomimize ve toplumumuza faydalı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


EN FAZLA SOSYAL FAYDA SAĞLAYAN MARKA

Yapılan araştırmadalar sonucunda belirlenen 3 kategori arasında Platin Lig’te bulunan Folkart, araştırmanın temel endeksleri olan, , “Firma Nitelik Endeksi”, “Ürün/Hizmet Nitelik Endeksi” ve “Sosyal Fayda Endeksi”nde ön sıralarda bulundu. Sanata, kültüre, spora, eğitime ve engellilere yönelik olarak verdikleri desteklerle isminden söz ettiren Folkart, Platin Lig’te Türkiye genelinde topluma en çok sosyal yarar sağlayan marka oldu. 

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!


Geri Dön