19 / 05 / 2024

Ekonomiye Fayda Endeksi folkart

Ekonomiye Fayda Endeksi folkart

Folkart, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasında Platin Lig’te yer aldı...

Folkart Altın Lig'te!

Türkiye İtibar Akademisi (TİA) ve Yıldız Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü'nün, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasından çıkan sonuca göre, Folkart markası sıralamada Altın Lig'te yer aldı.

Ekonomiye güven endeksi haziran ayında yüzde 2,5 geriledi! İnşaat sektörü ise yüzde 3,5 oranında düştü!

TÜİK haziran ayı ekonomik güven endeksin belli oldu. Bir önceki ay 103,7 olan güven endeksi, haziran ayında yüzde 2,5 oranında gerileyerek 101,1 değerini aldı.

Ocak ayı endeksi açıklandı! Ekonomiye güven azaldı

Ekonomik güven endeksi Ocak ayı itibari ile 99,3 olurken, Şubat ayın itibari ile yüzde 0,3 oranında düşüşle 99,1 değerine geriledi. 

Folkart Platin Lig’te!

Folkart, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasında Platin Lig’te yer aldı...

Folkart Altın Lig'te!

Türkiye İtibar Akademisi (TİA) ve Yıldız Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü'nün, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasından çıkan sonuca göre, Folkart markası sıralamada Altın Lig'te yer aldı.

Merkez Bankası konut fiyat endeksi!

Endeks değerleri İstanbul, Ankara ve İzmir'de sırasıyla yüzde 21,38, yüzde 10,27 ve yüzde 12,95 oranlarında yükseldi. İşte Merkez Bankası konut fiyat endeksi...

AVM Ciro Endeksi yüzde 16.5 arttı!

AVM Ciro Endeksi temmuzda, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16.5'lik artışla 162 puana çıktı.AYD'nin çalışmasına göre AVM Ciro Endeksi temmuzda bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16.5'lik artış kaydetti.

Konut Fiyat Endeksi nedir? KFE ne demek?

Merkez Bankası'nın düzenli olarak açıkladığı verilerden biri olan Konut Fiyat Endeksi ne demek? KFE nasıl hesaplanır? Yeni Konut Fiyat Endeksi ne demek? YKFE nasıl hesaplanır?

Tüketici Güven Endeksi 5,3 puan arttı!

GFK Türkiye, Tüketici Güven Endeksi Ağustos 2014 sonuçlarını açıkladı. GFK Türkiye tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre, Tüketici Güven Endeksi, ağustos ayında 5,3 puan artarak 92,6'ya yükseldi.

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi elektrik ve gaz sektöründe yüzde 0,8 düştü!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE), ağustosta bir önceki aya göre, imalat sanayi sektöründe 0,59, su sektöründe 0,39 artış gösterirken, madencilik ve taşocakçılığı sektöründe yüzde 0,68, elektrik ve gaz sektöründe ise yüzde 0,8 düştü.

Üretici fiyat endeksi Ağustos 2014!

Üretici fiyat endeksi, yeni adıyla Yurt içi üretici fiyat endeksi her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Üretici fiyat endeksi Ağustos 2014 verileri bugün (3 Eylül 2014) açıklandı...

Ağustos'ta Tüketici Fiyat Endeksi yüzde 0,09 arttı!

Ağustosta Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yüzde 0,09, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 0,42 arttı. Yıllık enflasyon ise tüketici fiyatlarında yüzde 9,54, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 9,88 oldu.

İnşaat istihdam endeksi yüzde 3,4 azaldı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde, önceki çeyreğe göre yüzde 3,4 azalış gösterdi. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi ise geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 10,8 azaldı.

Tüketici güven endeksi yüzde 0,9 azaldı!

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu, tüketici güven endeksi ağustos verilerine, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi tespitleri de eklenince tüketicilerin borçlanma eğilimlerinde düşme olacağının anlaşıldığını söyledi.

Ekonomiye Fayda Endeksi folkart Haberi

Ekonomiye Fayda Endeksi folkart

Türkiye İtibar Akademisi (TİA) adına Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile Bursa Teknik Üniversitesi denetiminde ve raportörlüğünde bu sene üçüncüsü yapılan Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasına göre geçtiğimiz senelerde Altın Lig’te yer alan Folkart, bu sene Platin Lig’e çıktı.

Ülke ekonomisine ve sosyal hayata en fazla fayda sağlayan kurum ve markaların bulunduğu Ekonomiye Fayda Endeksi'nde geçtiğimiz senelerde Altın Lig’te bulunan Folkart, bu sene Platin Lig’te yer aldı.

Türkiye örneklemi şeklinde kabul edilen 26 bölge ve 81şehirde Bilgisayar Destekli Telefon ile Arama Yöntemi kullanılarak (CATI) gerçekleştirilen araştırmada, onlarca soru soruldu. Araştırma için yaklaşık olarak 12 bin kişi ile iletişime geçildi.

FOLKART ÖNCÜ MARKALAR ARASINDA

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Türkiye İtibar Akademisi'nin yaptığı araştırmalar sonucunda Türkiye'nin en itibarlı markaları arasında yer aldıklarını ve bu sene 3.'sü gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi araştırmasında da, önceki...